A kemence megszakadása időnként hibás kemence nyomáskapcsoló?

1

Kemence info

Típus: York Stellar Plus (HE lefelé áramló kondenzáció)

Modellszám: P2UDD12N09501C

Probléma

A kemencem időszakosan meghibásodik, vagyis abbahagyja a hő termelését. Ha nem sikerül, az indukciós fúvó motor működik, de nem történik semmi más. A fűtés kikapcsolása (akár a Nest termosztáton, akár a megszakítón keresztül) és a visszacsatolás megoldja azt a problémát, hogy az indukciós motor újra elindul, és a kemence újra hőt termel. Úgy tűnik, nincs olyan észrevehető tényező, amely meghatározza, hogy mennyi ideig tart a probléma ismétlődése. Ez több naptól kezdve csak néhány óráig megismétlődik.

Kérdés

A nyomáskapcsoló nyilvánvalóan egy bizonyos állapotban nyitott állapotba tér vissza, ezáltal letiltja a hőt. Megerősítettem, hogy nincs akadálya a levegőbevitelnek. Kérdésem, hogyan állapíthatom meg, hogy a nyomáskapcsoló hibás, vagy vannak olyan feltételek, amelyek a nyomáskapcsolót nyitják? Úgy tűnik, hogy az ilyen feltételek automatikusan korrigálják magukat, amikor a tápfeszültség visszaáll, és azt hiszem, hogy ez csak egy hibás kapcsoló.

Frissítés

A lángérzékelőt a javasolt módon tisztítottam, de a probléma továbbra is fennáll. (Ha bármi gyakrabban fordul elő.)

A további vizsgálatok után találtam, hogy a vezérlőpulton (Honeywell S8910U) egy LED-kijelző található, amelyet korábban nem láttam (egy panel mögött kell lennie, amely működés közben kell lennie), és amikor a probléma bekövetkezik, a LED villog be- és kikapcsolás (egy vaku), jelezve, hogy a vezérlőmodul gyújtáskapcsoló üzemmódban van.

Nem tudom, mi okozza ezt, és nem vagyok igazán közelebb ahhoz, hogy tudom, ha ez egy hibás nyomáskapcsoló, egy rossz lángérzékelő, vagy valami más. Bármilyen javaslat a probléma elkülönítésére, hogy helyettesíthessem a megfelelő részt?

    
készlet Barry 29.01.2018 21:26
forrás

1 válasz

-1

A fészek jól ismert, hogy rövid kerékpározást okoz. Menjen vissza a régi termosztátjához.

    
válasz adott 29.11.2018 18:42
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket