A végtelen kívánságok gyöngyszeme az eredeti borzalmas sírban?

6

Tehát a Horrors sírjának 3.5-ös változatán keresztül játszottunk. Egyik részében van egy gyöngyszem, amely egyszer / héten ad egy kívánság / nukleáris tűzgolyó kombinációt. Úgy tűnik, hogy a gyöngyszemnek rosszul kell lennie a játékosok számára, hogy „átkozottak” és ilyenek, és minden bizonnyal megpróbálja eltorzítani a kívánságokat, mint a szokásos kívánságok, de ez valóban rendkívül hasznos. Furcsanak tűnik, hogy egy ilyen legendásan nehéz modul csak elhagyja ezt a dolgot a börtön közepén, és a mi pártunk a táborazonosító folyamatunk után abbahagyta a feltérképezést, ami azt mutatja, hogy abszurd módon a pártszintű hatalmi szintünk van. Határozottan nem emlékszem az eredeti ToH végtelen tűzgömbös kívánságaival, és azon tűnődöm, hogy milyen pontot adtak hozzá az átkozott kívánságkövek.

    
készlet the dark wanderer 03.05.2017 22:18
forrás

1 válasz

13

Igen, ez volt, de nincs módja , hogy „rendkívül hasznosnak” nevezhető

A 25.C. szoba leírásából. (kiemelés az enyém):

The gem is a cursed wish magic item, and no matter what is desired by the character daring to touch it and wish, a reverse or perversion will bring doom to that character and all named in the wish.

soha nem csinál semmit jó: mindig "hozza a sértést".

A 3.5e-es frissítés megnehezítette ezt (természetesen), de nem változtatta meg a lényeget:

The gem of cursed wishing grants a wish, but it perverts the wish made so that no matter the wish, the desire of the holder is perverted, reversed, or otherwise foully twisted such that the holder (and any other hoping to benefit by the wish) is instead hurt. For instance, wishing a friend back alive might kill another friend, or disperse the remains; the DM makes the final call.

    
válasz adott 04.05.2017 00:09
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket