Hogyan keményen huzalozhatok új sütőt a meglévő vezetékekre?

0

Új helyettesítő GE kettős falú sütőhuzalokat kell csatlakoztatnom a vezetékekhez, ahol régi kemencék vezetékek voltak csatlakoztatva. A meglévő ház vezetékek: fekete, piros, fehér és nyers réz. Az új kemencében fekete, piros, a fehér / réz huzalok egymáshoz vannak rögzítve. Hogyan csatlakoztathatom a fehér / réz kapcsos vezetékeket a ház fehér és rézhuzaljaival? A készülék ki van kapcsolva. Ellenőrzött vezetékek a házból halottak. Köszönöm!

    
készlet Pamela 15.10.2017 05:47
forrás

1 válasz

1

Távolítsa el a bilincset - vágja le a befogott véget, és helyezze vissza a semlegeset, ha kell

Ha a szorító túl szoros, előfordulhat, hogy le kell vágnia a bilincset, majd a szigetelést a semleges vágott végétől el kell húzni. Ezt a sütő telepítési útmutatójának 8A lépésében említik:

Free the neutral (white) lead from being restrained to any other wires. If necessary, cut the neutral (white) lead and then re-strip it to expose the proper length of conductor.

Innentől függ, hogy a wirenuts-hez hasonlóan csatolni kell - a piros piros, fekete-fekete, fehér-fehér, és csupasz, csupasz + a dobozos talaj (csupasz vagy zöld), ha van ilyen . Ha nincs dobozos talapzat, és a doboz fémből készült - kapjon egy zsákot, és csavarja be a csavaros véget a doboz csavaros lyukába, majd csavarja be a drótvéget a csupasz vezetékekkel .

    
válasz adott 15.10.2017 06:02
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket