Hogyan léteznek csak 5 Brainiacs 1000 év alatt?

12

Elolvastam a 2010-es Superman család képregényeit, és az olvasott történet jelenleg a Brainiac 5 családtörténetét érinti. A mai napig a Suprani gazember, a Braniac, és a jövőben 1000 évvel végződik Braniac 5-tel. Valami, ami nem tisztázott, az, amit a Braniacs 2-re határoz. Nyilvánvaló, hogy a Braniac a jelenlegi 20. és 21. században van. A Braniac 4 a Braniac 5 apja volt, így mindkettő 1000 év a jövőben. De Braniac 2 és 3, mindketten 200-300 évig éltek? Élnek-e a Coluans olyan hosszú ideig? Kíváncsi vagyok, hogy 1000 év elteltével csak 5 Braniacs volt.

    
készlet 13.12.2011 16:38
forrás

1 válasz

6

Az új DC 52

A DC új 52-es idővonalát nem állapították meg az 5-ös Brainiac vagy a családja számára. Ha a karakterek korábbi iterációitól megváltozott, nincs információ.

A válság előtti ötlet 5 ”

A karakter korábbi verzióiban a Brainiac 5 a Colu bolygóról származik (más néven Yod), és Vril Dox leszármazottja. Valahogy ők voltak gépek a Coluans szolgálatában, valahogy lázadtak és átvették a bolygót. Ellenőrzési idejük alatt létrehozták a Brainiac I-t, aki a válság előtti Superman ellenségévé vált. Brainiacot hoztak létre, hogy emberi és kémszerűen megjelenjenek az emberiség egész területén.

A Brainiac organikus szolgája Vril Dox nevű colu volt, akinek agya mosott a Brainac I-ből, és Brainiac II-nek hívták. Vril Dox, aki el akarja menekülni a Számítógépes Szabályozóktól, létrehozta és kioldotta magát az "agyi stimulátorának", amely megnövelte intellektusát a robotmestereihez. Ezután sikeres lázadást vezetett ellenük.

A Coluan élettartama messze meghaladja a kiindulási értéket, valószínűleg a géntechnológia melléktermékét, vagy a számítógépes gépek részéről. Vril Dox feleségül vette, és végül szülte fia Pran Doxot. Felfedezte, hogy genetikáját az agyi stimulátor befolyásolta, és a megnövekedett értelmet az utódaihoz továbbította. A fia, Pran Dox, Brainiac 3-nak nevezték el. Kajz Dox (4-es Brainiac) apja volt, akinek fia, Querl Dox lett a Super-Hősök Légiójának 5-ösének.

Úgy tűnik, hogy az átlagos Coluannak legalább 225 éves korának kell élnie, és 1000 éven át képesnek kell lennie gyermekeiknek a későbbi években is, hogy eljusson, és csak három egymást követő generáció volt a Vril Doxból Querl Doxnak.

Válsághelyzet

A Brainiac válság utáni változatai ritkán térnek el a megállapított karaktertörténettől, így csak kozmetikai változtatásokat hajtottak végre az alap történetben. A légió egészének története ugyanakkor az időutazással párhuzamos világokba fordul, ezért nagyon nehéz meghatározni, hogy a légió és a tagok információi mennyire pontosak az 1960-as évek létrehozása óta.

    
válasz adott 13.12.2011 23:20
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket