Hogy újra csatlakoztassam a lámpatestemet?

1

Vettem a mennyezeti lámpámat, hogy festhessem, és amikor visszahelyeztem, csatlakoztattam a fehér vezetéket a kép két fehér vezetékéhez. A fekete vezetéket a kép fekete kötegéhez csatlakoztattam. Most a világítás mindig bekapcsol, függetlenül a kapcsoló helyzetétől. Nem tudom kitalálni. Nincs mérőm.

    
készlet Wesley Pitman 15.11.2017 21:46
forrás

3 válasz

2

Az Ön konkrét kábelezése nem teljesen tiszta a képtől, de itt van az első számú hiba:

A legtöbb régebbi otthonban a kapcsolóhurok a lámpatestről a kapcsolóra jön le, majd visszaadja a fényt. Abban az időben, amikor a házat építették, a kapcsoló helye nem igényelt semlegeset. Tehát valószínűleg csak egy 2-vezetékes kábel lesz a kapcsolóhoz, és ahogy az elektromos kód megköveteli, a fehér huzal melegen táplálja a kapcsolót, és a visszatérés a kapcsolóról a fényre fekete vezeték. A fehér vezetéket a kapcsolónak más színnel kell azonosítani. Általában csak fekete szalagot helyeznek rá, de gyakran nem volt megfelelően újra azonosítva. (Valószínűleg az a helyed)

Tehát mi azt jelenti, hogy újra csatlakoztatta a fényt a panelhez a forró feketehez és a semleges fehérhez a panelhez. Tehát a lámpája folyamatosan világít, amíg a megszakító be van kapcsolva. Ha a fehér és a fekete kapcsolót a kapcsolókhoz kapcsolta, akkor a kapcsoló megfordításakor meg kell oldania a megszakítót.

Meg kell határoznia, hogy melyik kábel csatlakozik a kapcsolóhoz. A kábelben lévő fehér drótot fekete színnel kell rögzíteni és a fekete köteghez kell csatlakoztatni. Ezután a kapcsolóból visszatérő fekete huzal a fény fekete színébe megy. A fény fehérje a kábeltápláló fehér panelre kerül a panelről.

Sok szerencsét!

    
válasz adott 15.11.2017 22:02
forrás
0

A fekete köteg jól szigetelése. Tegye vissza a dobozba. Rögzítsen fényt a másik kettőhöz, huzal a huzalhoz. Boldog hálaadást. P.

    
válasz adott 15.11.2017 22:15
forrás
0

Tekintettel arra a számra, hogy hány vezeték van a dobozban, egyértelmű, hogy ott is hatalmas gördülési út van az úton máshol. Ez azt jelenti, hogy ezt a dobozt más csatlakozásokhoz is használják.

A kábelek általában két színű huzalt tartalmaznak: fekete-fehér. Ezeket különböző célokra lehet hozzárendelni, de a Semleges, ha jelen van a fehér. Ezért általában a fekete mindig forró és a fehér semleges.

Szinte minden bizonnyal nagy feketék és fehérek csomója mindig meleg és semleges. Az könnyű volt.

A lámpának semlegesnek kell lennie, és úgy tűnik, hogy az egyik elzárt huzal a semleges kötegből leszerelhető. Ez a lámpa. Ez is az volt.

A lámpának még egy huzalra van szüksége (a talajon kívül): bekapcsolva. Hol kap ez? Egy kapcsolóhurok, amely egy kábel a kapcsolóhoz. Vezetékfunkciói forróak és melegek. a 2011 utáni időszakban telepített kapcsolókilincs semleges, és fekete-fehér-vörös vezetékeket igényel. Te valószínűleg nem.

Ebben az esetben ugyanaz a fekete-fehér kábel lesz, így a színek nem egyeznek a funkcióval. A fehérnek forrónak kell lennie, vagy melegnek kell lennie. Ha a fehér egy fekete kötegbe kerül, ez könnyen megmondható. Ha nem, a bekapcsolt meleg fehér lesz. Ne tegye a semleges kötegbe .

Ha épp úgy találta volna, mint a kép, azt mondanám, hogy egy fehér semleges, a másik fehér pedig forró. Mindketten huzalanyákat láttak, azt mondanám, hogy ezek a lámpák vezetékek.

A fehér köteg a tényleges semleges.

A kódnak most "forró" fehér vezetékekre van szüksége a csomagolással, szalaggal stb. jelölve.

    
válasz adott 16.11.2017 00:35
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket