Mi történt a régi New York-szal?

4

Az előző kérdésemben: Miért van Cryogenics Lab New New Yorkban? 'megvitattuk, miért volt a Cryogenics Lab New New Yorkban, amikor eredetileg New York-ban volt. A régi New York-ot Bender elpusztította, de később a New New York-i szennyvízcsatornákban volt.

Öreg New York megsemmisült vagy épült?

    
készlet 202 16.07.2012 04:16
forrás

2 válasz

4

Az első epizódban megmutatták, hogy a régi New York-i részek csak épültek. Nem annyira, mint a buldózissal, de mint olyanok, amelyekben egy olyan platformot hoztak létre, ahol építeni tudják az új várost. A régi New York-i legtöbb rész még sértetlen, néhányan eltemették és építették át, és másikat éppen felváltották.

Ami a Cryogenics Lab-t illeti, a mérnökök áthelyezhetik a kamrákat egy új helyre. A Cryo-kamrák nem szétkapcsolódnak automatikusan, amikor leválasztják őket, amint azt a "Kriogén nő" című dokumentum mutatja.

    
válasz adott 16.07.2012 15:53
forrás
0

Elpusztult (nem teljesen) és épült. Azt hiszem, ez volt az a epizód, ahol Farnsworth, Fry és Bender voltak az időgépben, és láthatjuk, hogy a Föld áthalad a növekedés és a pusztítás fázisaiban. Azt hitték, hogy ez az idő vége, de végül figyelte a nagy bummot, és végül látta, hogy az öreg New Yorkot idegenek és Bender építik és megsemmisítik.

Ez a rész, ahol a régi New York-i Bendert látja, a Bender nagy pontszámának a Bender az időkódot használja az időben történő visszalépéshez.

    
válasz adott 13.08.2012 08:42
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket