Van valami baj van ezzel a csapdával, ami csatorna illatát okozná?

1

a meglévő ss csatlakozás a konyhai mosogató padlóján kívül van. A p-csapda nagyobb, mint a csatornahálózat, de a p-csapda még magasabb, mint a csatornahálózathoz való csatlakozás. Néha rosszat szagol, ez lehet egy szellőzőköteg-probléma, és ha igen, hogyan kell tesztelni a szellőzőköteget?

minden rosszul néz ki, ha a régi abs-t kivágom és elkezdem?

    
készlet user25079 07.09.2014 16:14
forrás

2 válasz

3

Igen, ez egy hatékony S-Trap.

Az S-Traps ismert a szifonozásról és az új konstrukció csak P-Trap telepítést tesz lehetővé. Hosszú vízszintes futás van egy P-csapda után, amely megakadályozza a szifonhatást.

Az S-csapda kiáramlása egyenes csepp, amely nagy áramlási viszonyok mellett több vizet vonhat ki a csapdából, mint amennyi a vízzáráshoz szükséges, így a csatorna gáz.

A rövid távú megoldás az, hogy a mosogató teljesen üres legyen, majd futtasson le egy vizet a lefolyóból, hogy megbizonyosodjon róla, hogy ott van elég víz.

A hosszú távú megoldás az, hogy kitaláljuk, hogyan kell újratervezni, így telepíthet egy P-csapdát.

A szellőztetőköteg ellenőrzése után egy hosszú pólust kellett futtatnom, hogy ki lehessen törölni a papírpajzs fészkeket.

    
válasz adott 08.09.2014 18:12
forrás
0

Úgy tűnik, hogy a csapda után 4-6 hüvelyknyi vízszintes futás van, és ez a méret a lefolyó méretétől függ, így nem vagyok olyan gyors, hogy hibáztatom az S-csapdázási hatást, de ez minden bizonnyal lehetőség. Hol van a levegő? Lehet, hogy egyszerűen túl messze van ahhoz, hogy hatékony legyen, és telepítenie kell egy levegő befogadó szelepet.

Megpróbálhatja kipattanni a csövet a csapda és a szellőzőnyílás között. Mindegyik hajlítással (söpörés nélkül!) Mindenfajta felépítésre van szükség, amely hatékonyan csökkenti a csőátmérőt és ösztönzi a szifonozását.

Általában szifonokat hallhat. Ha egy glug-glug hangot hall, amikor a mosogató befejezi a lefolyást, akkor igen, a csapda nem működik.

    
válasz adott 08.09.2014 19:47
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket