I házas vagyok egy brit állampolgárral. Milyen típusú vízummal kell utaznom az Egyesült Királyságba a turizmus érdekében?

11

Bangladesi állampolgár vagyok, aki férjemmel házasodott meg, aki születéskor brit állampolgár. Jelenleg mindketten Bangladesben élünk, és a férjem egy egyetemen dolgozik. Mi, tervezzük, hogy körülbelül 3 hétig meglátogatjuk az Egyesült Királyságot. Csak azért, hogy világos legyen, nincs szándékunk az Egyesült Királyságban letelepedni.

Szükségem van vízumkérelemre? Ha igen, akkor milyen típusú vízumot kell kérnem?

Megj. Már órákig kerestem az interneten (beleértve az Egyesült Királyság határügynökségi honlapját), de nem tudtam határozott választ kapni.

    
készlet Simmi 11.09.2016 10:31
forrás

1 válasz

5

Az UKVI eszköz azt mondja, hogy mint egy bangladesi állampolgár, aki az Egyesült Királyságba látogatja a turizmust, jelentkezzen egy szabványos látogatói vízumra :

Ha szabványos látogatói vízumra jelentkezik, akkor valószínűleg felkérik, hogy adjon meg részleteket az utazásról, bizonyítékot és a származási országgal való szoros kapcsolatok igazolását. Ez az, amikor megemlíti, hogy férje brit állampolgár.

    
válasz adott 16.09.2016 12:48
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket