Hogyan tudhatom meg a megszakítás esélyeit?

-1

Ha valami igazán fontosnak kell lennünk egy repüléshez: egy állásinterjú, esküvő, temetés. Hogyan ismerhetjük meg, hogy a légitársaság nem tud minket? Túlfoglalás? A későn járó repülés, vagy akár visszavonása?

Megértem, hogy a túlsúlyos információk a légitársaságok által becsomagolva maradhatnak, de van-e történeti nyilvános adatbázis a törölt járatokról? És ha tudjuk, hogy milyen járatok érkeztek az utasok számával, akkor azt is kitalálhatjuk, hogy a mindig teljes körű járatokkal rendelkező légitársaságok agresszívabban hajlamosak túlterheltek.

    
készlet Quora Feans 15.06.2018 18:41
forrás

1 válasz

3

Rövid válasz: Nem lehet.

A forgatókönyvek kezeléséhez: Elég idő tervezése az esetleges zavarok leküzdésére. A légitársaságok valóban mindent időben szeretnének futtatni. De a külső előre nem látható körülmények megváltoztathatják ezt, mint például a szélsőséges időjárás, vulkánok, szakszervezeti sztrájk. A túlfoglalás most már kevésbé aggasztó, mivel a rugalmas utasok hajlandóak a kompenzációra és a későbbi repülésre.

Például, a tengerjáró utasok általában általánosan tanácsolják, hogy tervezzék, hogy az előző napon érkeznek a kikötőbe. Ha valami baj van, még mindig van egy napjuk, hogy utolérjék és ne hagyják ki a hajót. Ugyanez vonatkozik az esküvőkre vagy más egyszeri eseményekre is.

Általában lehetősége van arra, hogy olyan útvonalakat válasszon, amelyek extra hosszú csatlakozási idővel rendelkeznek, és amelyek késleltetéseket tudnak megoldani, miután elhagyta.

Háttér: A légitársaság teljesítményére vonatkozó információk széles körben elérhetők különböző kereskedelmi és kormányzati forrásokból. A probléma az, hogy minden általánosítva van, és az adott repülés múltbeli teljesítménye nem jelenti azt.

A legutóbbi repülési előzmények itt találhatók: Repülési tudat

Az általános légitársaságok statisztikáit itt jól összefoglaljuk: Repülési statisztikák

    
válasz adott 15.06.2018 18:57
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket