Milyen fajta vegyes anyag van a rétegelt lemezen

0

Ezt a kérdést korábban feltették: a rétegelt lemezre alkalmazhat-e közös vegyületet? 1. cikk 2. cikk Jó vita

Az általános ajánlás nem az, hogy ezt megtehessük, mert a rétegelt lemez nem tudja elnyelni azt, ahogyan a gipszkarton csinál, és hajlamos a repedésre. Mások tartós eredményeket jelentettek be.

Nos, meg kellett tennem egy TV-t, és nem volt választásom, mint a rétegelt lemez használata (nem tudtam elkapni a csapokat), és most nincs más választásom, mint a közös vegyület alkalmazása:

Tehát a legjobb módja annak, hogy ezt megtehessem! Bármilyen javaslat, hogy mit kell használni és hogyan kell használni? A Durabond jobb lesz? Csiszolnom kell a felületet sima vagy durva? Használjam papírszalagot vagy hálót? Egyéb javaslatok?

    
készlet Wynne 23.04.2018 16:40
forrás

2 válasz

1

Én személy szerint soha nem ajánlom a vegyes anyagot a rétegelt lemez felett. A csavarokat és egyéb hibákat a fent említettek szerint fűrészelheted, vagy megpróbálhatsz egy másik ötletet. Mennyibe kerül egy ajak a lapkás felület és a rétegelt lemez felülete között? Azt javaslom, hogy egy darab 1/4 hüvelykes lapkockát helyezzek a rétegelt lemezre, ha a két felület közötti különbség elég mély lenne. Akkor csak a szalagot és a közös anyagot lehetett befejezni.

    
válasz adott 26.05.2018 03:10
forrás
0

Használhat egy fa gittet, hogy lezárja, vagy esetleg még csiszoljon. Ítélve a hiányosságokat, hogy a fa gittel megyek. vékony rétegeket alkalmazzon, mint ahogy a vegyes anyagot is használná, ez biztosítja, hogy ne kapjon repedéseket és teljesen kitöltött. Ebbe a helyzetbe sokszor használtam a fa gittet, és hoztam egy hőlégfúvót, hogy gyorsabban megszáradjon, és felemelkedik, és simogatni fog, mint a közös összetétel. Csak hátránya, hogy idővel megtörhet, ha sok mozdulattal rendelkezik a födémével. Én is 1x6 vagy 1x8-os falra szereltem, és elég hosszú volt ahhoz, hogy magamhoz rögzítsem, majd a TV-falra szerelt konzolt használva az 1x6-os csavarozáshoz.

Ezt a gittet használom. Nagyon jól működik, mert száraz vagy nedves keverékkel keverhető.

    
válasz adott 24.04.2018 07:44
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket