Milyen filmet vagy televíziós műsort tartalmaz egy „madárember” törzsét a sivatagban egy falú városon kívül?

9

Régen, régen a 90-es években ismert korszakban csatornás szörfözés voltam, és véget értem valaminek, ami lehetett volna egy TV-műsor vagy film, de fogalmam sincs, melyik.

Száraz, sziklás, de homokos területen állították be. Legalább két helyi frakció volt, amelyek nem mentek végig. Az egyik kissé „előrehaladottabb” és falú városban élt, és a másik sokkal ... törzsi csoport volt, aki madaraknak álcázta magát, bár a bolygón / a területen nem volt madár.

A Google-fu nem segített nekem, csak a többi kemping / terribad tudományos fantasztikus filmek listájára irányította.

    
készlet Hammer of Geoff 21.12.2015 12:17
forrás

1 válasz

10

Hiszem, hogy a film Anya és apa mentse a világot (1992), egy buta űroper opera, amit meglehetősen alulértékeltem. A jelenet a következő, amint Dick és Marge Nelson (Jeffrey Jones és Teri Garr) a madárlakók sivatagi lakó törzsét (a Flash Gordon's Hawkmenre utalják):

Sirk: "We wear these masks to disguise ourselves as birds."
(The tribe starts clucking.)
Dick: "Ah, excuse me. Do you really have birds this size on your planet?"
Sirk: "No."

Idézetésképeka BadMovies.org címen

Azt hittem, ez a film nagyon szórakoztató volt, mint egy gyerek, és még mindig elég szórakoztatónak tartom, mint egy felnőtt. A nyilvánvaló Flash Gordon paródiás elemek sok év után nem működnek jól, de sok vicc van, mint ez, ami olyan egyszerű és ostoba, hogy soha nem viselnek el. És Jon Lovitz nagyszerű, mint a gazember.

    
válasz adott 21.12.2015 21:18
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket