Kapcsolva a stringer-t a stringer megnyitásához

1

Folyamatosan átalakítom a háziasított lépcsős lépcsőn nyitott sztring formátumot, és van néhány kérdés a húrok elhelyezésére vonatkozóan. L-alakú lépcsőházunk van az első emeletről a második emeletre (lásd a mellékeltet) és egy egyenes lépcső út az első emeletről az alagsorba (lásd a mellékelt).

Úgyérzem,kényelmeseneltávolítomatárolthúrokat,éskicserélemőketafűrészfogashúrokkal,hogymegnyissam.Azonbanazáltalamfelfedezettproblémaaz,hogyazalagsorbavezetőlépcsőházmennyezeteközvetlenülamásodikemeletrevezetőlépcsőházbefogottszáláhozvancsavarozva(lásdamellékelt).
Más szóval, ha helyettesítem ezt a házat egy fűrészfogú pálcával, akkor az alagsor lépcsőjének mennyezetét jelentősen le kell csökkenteni.

A lépcsőház mindkét oldalán egy hüvelykben mozgathatnám a falat az alagsorba, hogy elrejtsük a sztringet, de ez úgy tűnik, mint egy csomó extra munka minimális nyereségért.

Bármilyen ötlet, hogy hogyan tudom ezt megtenni anélkül, hogy elmozdítanám a falat és a mennyezetet az alagsor lépcsőházában (azt is rájöttem, hogy a mennyezetnek le kell mennie az alagsor lépcsőházában a projekt során, ez nem probléma)? A cél az, hogy az alagsor lépcsőháza a lehető legszélesebb és magasabb legyen, miközben ott tartja a gipszkartonot.

Köszönöm szépen előre!

    
készlet M. Markson 14.02.2018 19:55
forrás

1 válasz

1

Meg tudod csinálni, amit akarsz, még akkor is, ha elhelyezték őket, de el kell lazítanod a mennyezeti anyagot, vagy mozgatni a lépcsőfokokat körülbelül 6 "-ra. felső futás.

A lépcső elhagyása után szükség lesz az emeletre, ami 2 napig is eltarthat, különösen, ha Ön kezdő, talán még 3. A tapasztalt ácsok valóban a munkát végezzék.

Ha a mennyezet leengedése egy megszakító, akkor nem kell többé írni. Nem látok problémát a 4-es vagy 5-ös mennyezet csökkentésével, az egyik képedben a lejtős rész alatt elhelyezkedő projektek szögletes sarkai még mindig alacsonyabbak lesznek, mint a lépcsőház új, leesett magassága. Kérem, mondja meg, és szükség esetén szerkesztem a hozzászólást, de ez eléggé bélelt és helyettesítő. Ha az eredetiből bármit is hagyunk, csak az új telepítés lelassul, vagy gyengíti azt, amit hozzáad.     

válasz adott 15.02.2018 04:26
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket