Hogyan van a Booster Gold része az Igazság Ligában?

9

Booster Gold egy elismert tolvaj, kiutasították a Gotham City Egyetemen, és minden, ami utána van, a hírnév és a dicsőség, mert ő volt a vesztes a 25. században.

Miért engednék, hogy a többi lelkész csatlakozzon?

    
készlet OghmaOsiris 25.03.2012 18:24
forrás

1 válasz

16

A Booster Gold a Wikipedia bejegyzéseinek nyitó soraiban foglalja össze:

Booster Gold is a fictional DC Comics superhero. Created by Dan Jurgens, he first appeared in Booster Gold #1 (February 1986) and has been a member of the Justice League, DC Comics' all-star team of heroes. The character is initially depicted as a glory-seeking showboat from the future, using knowledge of historical events and futuristic technology to stage high-publicity heroics. Booster develops over the course of his publication history and through personal tragedies to become a true hero weighed down by the reputation he has created for himself.

ABoosterGoldnevet"A legjobb új hős, akivel soha nem hallottál" címmel jelöltek. A hős szándéka az volt, hogy megkérdőjelezzék, mit tesz a hős, a technológia, a képesség vagy a nevelés. A Booster Gold jellege jelentős változást szenvedett a kezdeti fejlődésétől, így nem nehéz megkérdőjelezni, hogyan lehet bármilyen formában belépni az Igazságügyi Ligába. Ha a karakterre való kitettség Smallville-ből származik, talán még rosszabb a véleménye.

Ha tolvaj vagy rosszul cselekszünk, nem azonnal kizárja a hősnek, hogy tagja legyen az Igazság Ligának. Több tagjuk is megkérdőjelezhető futást vezetett a törvényhez, vagy harcoltak a jogrendszer ellen.

  • Batman: A Gotham City több iterációjában vigilante volt a DC Univerzumban
  • Műanyag ember: a bűncselekményt követő reformátora átalakíthatóvá válik az önmaga- sító énévé
  • Red Tornado: professzor Ivo (szuper-gazember) által létrehozott, hogy megtámadja és megsemmisítse az Justice League-et
  • Superman: Még a tökéletes Superman is a DCU több iterációjában van, megpróbálta átvenni a világot
  • A kérdés: a saját városában bekövetkezett incidensekre vonatkozó törvény által keresett.
  • Zöld nyíl: Az előző DCU-ban a Shade, a gyilkos Prometheus segítségével megölik.

Az igazságszolgáltatási liga valódi problémája a fejlődő karakter. A Booster Gold megkérdőjelezhető törzskönyvel kezdődött a hős számára, és a múltba való visszatérése, a jövőbeli ismereteinek felhasználása nem járt jól. A próba és a tévedés révén más hősök támogatása, az AI Skeets-től kapott útmutatás, személyes tragédiák, beleértve a legközelebbi barátjának, Ted Kordnak, a Kék Bogárnak a halálát. valódi hős.

A Igazságügyi Liga története sem olyan tökéletes, mint azt hinni szeretnénk. Néhány megkérdőjelezhető viselkedése is van néhány esetben, ha iterációi vannak. Az Igazság Liga egy márkanév, és néha a márka szenvedett attól függően, hogy ki volt az akkori tagság tagja.

Booster Gold az előző DCU-ban az Justice League International-hez való indukciója végül valami olyasmi volt, amire alkalmas. Ha azt szeretné látni, hogy hány különböző változás történt a karakteren keresztül, el kell olvasnia a Wikipedia bejegyzést.

Elolvastam a Booster Gold kalandjait, amikor saját könyve volt, és majdnem sok éve a JLI-képregényben szerepelt, próbálva látni, hogy a DC olyan keményen dolgozik, hogy a hős sikeres legyen. Ha nem volt örömünk, ő és a Kék Bogár tette az International League-t az általa megszerzett hitnek. A humor eladhat képregényeket.

Rájöttem, valószínűleg ugyanúgy, mint a DC, meg kellett próbálniuk keményebben új hősöket hozni a hajtásba. Az univerzumok új hősök hozzáadása nélkül történő újrahasznosítása végül meghiúsítaná az iparukat. A Booster Gold példája ennek az ideálisnak. Miközben a karakterem iránti szeretetem nem nőtt, az én tiszteletem az, amit tettek azért, hogy jobb és tiszteletreméltóbb hős legyen.

Az új DCnU-ban való törzskönyve és az, hogy a Liga számára vágást készít-e, még mindig találgatás.

    
válasz adott 25.03.2012 20:03
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket