Az idegen földön fekszik, a nők úgy vélik, hogy jó kiderül, hogy rossz [zárt]

Emlékszem, hogy néha néztem egy filmet (nem több, mint 5 évvel ezelőtt, így a film valószínűleg nem régebbi, mint 2007). Angolul volt. Megnéztem Európában. Párizsban úgy gondolom, hogy pontos, de nem igazán vagyok benne biztos. Emlékszem, hogy volt egy idegen, aki leszállt a Földön (ne emlékezz arra, hogy pontosan hogyan landolt, és hogy a leszállás maga is látható).

A kormány (vagy valami különleges ügynökség, a kormányhoz kapcsolódó) megtalálta. Az ügynökök (az egyik fő kérdés, aki kérdéseket tesz fel, és néhány más, védekezéssel foglalkozó ember) azt gondolták, hogy megkérdezték az idegenet, aki egy székhez kötött. Egy fémszobában voltak. Emlékszem, hogy volt egy nő, aki valahogy ismerte az idegen nyelvét, és fordítóként volt ott. Azt hitte, hogy az idegen jó. Miközben az idegen megkérdezte, szomjas volt, de az ügynökök nem adtak neki vizet (azt hiszem, a vízen volt az asztalon, amit mondtak neki, ha válaszolna a kérdésekre). Az asszony sajnálta az idegent, mert úgy gondolta, hogy jó (csak azt mondta, hogy békés célokra jött a Földre). Azt hiszem, az ügynök is villamoskodott vele. Azt hiszem, az asszony meggyőzte az ügynököt, hogy adjon neki egy kis vizet, vagy adta magát az idegennek, amikor az ügynök elhagyta a szobát (azt hiszem, az ügynök elhagyta a szobát néhányszor).

Az ügynök sietve hagyta el a szobát, és azt hiszem, a riasztó jelzőfények (villogó vörösek) folytatódtak. Egy idő után a nő kiszabadította az idegeneket, és megpróbált elmenekülni a létesítményből vele, bár bajba került. Egy idő után a nő felemelkedett néhány lépcsőn, amelyen az idegennel ment. Olyan volt, mint egy kis megfigyelési pont (többé-kevésbé úgy néz ki, mint egy kis szoba, 2 üvegből készült fal). Amikor az asszony belenézett az ablakba, elpusztult épületeket látott, és kiderült, hogy az idegenek a Földre akartak támadni (amit tettek). Azt hiszem, az idegen azt mondta: "Sajnálom", de nem vagyok biztos benne. A film véget ért.

    
készlet Mibac 26.07.2017 02:05
forrás

1 válasz

Van egy olasz film, amely A Wang érkezése (2011) a leírást.

Egy link egy rövid összefoglalóhoz és az ugyanazon véleményekhez.

Chinese-language interpreter Gaia is called up out of the blue by the Italian authorities with an urgent and confidential translation assignment. She is whisked away to a secret underground location and ushered into a pitch-black room where she is asked to interpret the harsh interrogation of a mysterious presence, the eponymous Mr. Wang.

    
válasz adott 26.07.2017 10:24
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket