Volt boszorkányok és varázslók az Amerikában, mielőtt az európaiak megérkeztek?

18

Tudjuk, hogy ma boszorkányok és varázslók vannak a világ minden országában (legalábbis a Potter-versben). De mi a helyzet az európai gyarmatosítás és bevándorlás előtt? Vannak varázslatos emberek az inkák vagy a maják között? Vagy az észak-amerikai őshonos törzsek között?

Mit szólnál Ausztráliában, Afrikában vagy Ázsiában, mielőtt az európaiak elterjednének ezekre a területekre?

Vagy az összes boszorkány és varázsló vérvonalak Európából származnak?

    
készlet Tango 11.04.2012 16:30
forrás

3 válasz

12

Mágikus indiánok voltak, valamint más kultúrák is.

A Az észak-amerikai varázslat története címmel megjelent Pottermore-cikk azt mutatta, hogy Amerikában varázslatos emberek voltak az európaiak megérkezése előtt. A mágia világszerte megjelent, nem csak Európában.

Though European explorers called it ‘the New World’ when they first reached the continent, wizards had known about America long before Muggles (Note: while every nationality has its own term for ‘Muggle,’ the American community uses the slang term No-Maj, short for ‘No Magic’). Various modes of magical travel – brooms and Apparition among them – not to mention visions and premonitions, meant that even far-flung wizarding communities were in contact with each other from the Middle Ages onwards.

The Native American magical community and those of Europe and Africa had known about each other long before the immigration of European No-Majs in the seventeenth century. They were already aware of the many similarities between their communities. Certain families were clearly ‘magical’, and magic also appeared unexpectedly in families where hitherto there had been no known witch or wizard. The overall ratio of wizards to non-wizards seemed consistent across populations, as did the attitudes of No-Majs, wherever they were born. In the Native American community, some witches and wizards were accepted and even lauded within their tribes, gaining reputations for healing as medicine men, or outstanding hunters. However, others were stigmatised for their beliefs, often on the basis that they were possessed by malevolent spirits.

(Pottermore - History of Magic in North America - (published March 11th, 2016))

    
válasz adott 08.03.2016 15:43
forrás
13

(ETA 12.25.12 a válasz végén)

Azt hiszem, valószínűleg boszorkányok és varázslók voltak az egész világon, Európán kívül.

A Fantasztikus Beasts és a hol találom meg őket , úgy gondoltam, hogy a varázslatos lényeknek nagyon hosszú története van a származási országaikban - például, ahogyan azt a Titkosszolgálati Kamarából tudjuk , a basilisk 900 évig élhet. Nem hiszem, hogy ez egy szakasz, amely extrapolálja, hogy ahol sárkányok vannak, boszorkányok és varázslók lesznek! Ezért úgy gondolom, hogy minden teremtmény országa vagy kontinense a származási varázslatos népesség jelenlétét jelzi.

Newt Scamander írja:

I have visited lairs, burrows, and nests across five continents, observed the curious habits of magical beasts in a hundred countries, witnessed their powers, gained their trust and, on occasion, beaten them off with my travelling kettle.

[...]

I was then but a lowly Ministry of Magic employee and leapt at the chance both to augment my pitiful salary of two Sickles a week and to spend my holidays travelling the globe in search of new magical species.

Fantastic Beasts and Where to Find Them - Introduction

The International Confederation of Wizards argued the matter out at their famous summit meeting of 1692. No fewer than seven weeks of sometimes acrimonious discussion between wizards of all nationalities were devoted to the troublesome question of magical creatures.

Fantastic Beasts and Where to Find Them - A Brief History of Muggle Awareness of Fantastic Beasts

Itt van egy gyors bekezdés a varázslatos teremtményekről és az őshonos országairól:

Az Acromantula a Borneo -hoz tartozik, így van egy ország. A Billywigs őshonosak a Ausztrália , és az ausztrál boszorkányok és varázslók generációi kísérletet tettek Billywigs csalogatásra. A kentaurok a Görögország -ból származnak. A Clabbert a Egyesült Államok déli részéből származik, és a Demiguise a Távol-Keleten található. A Diricawl a Mauritiusról származik. Az Antipodean Opaleye sárkány őshonos Új-Zélandon ; a kínai tűzgolyó sárkány őshonos Kína , ahol a tojást a kínai varázslatban értékelték. A XIX. a perui Vipertooth sárkány túlnépesedése. A Dugbog megtalálható a Észak- és Dél-Amerikában ; az Erumpent és az Fwooper Afrika . A Fire Crab a Fiji -hez tartozik. A Kappa egy japán vadállat. A Lethifold¹ csak trópusi éghajlaton található. Az Occamy a Távol-Keleten és Indiában él. A Phoenix Egyiptomból, Kínából és Indiából származik . A Pogrebin a Oroszország .

12.25.12. Ez egy részlet egy Hermione levélből Harrynek, aki a Weasleys-ről beszél:

Did you see that picture of Ron and his family a week ago? I bet he’s learning loads, I’m really jealous – the ancient Egyptian wizards were fascinating.

Prisoner of Azkaban - page 14 - Bloomsbury - chapter 1, Owl Post

Miközben európai, Hermione megemlíti, hogy sokat tanult a francia varázslókról Franciaország nyaralásán, és módosította a mágia történetének esszéjét az új információkkal, amelyeket nem fedezett fel. Két további pergamen tekercs is megéri.

¹ A Lethifold nem túl gyakori a lakott területeken, de itt és ott érintkezik az emberekkel. Akár ez azt jelenti, hogy más régiókból érkező utazók nem világosak.

    
válasz adott 11.04.2012 17:59
forrás
7

Ez természetesen minden spekuláció:

Mivel a boszorkányok és varázslók lehetnek mugli születésűek, nagyon valószínű, hogy Amerikában léteztek az európaiak bevezetése előtt. Wikipédiáról :

many Native American cultures have traditional healers, ritualists, singers, mystics, lore-keepers and "Medicine People"

Ez az ember valószínűleg mugli születésű boszorkányok és varázslók voltak az inate mágikus képességeik segítségével. Azt is gondolnám, hogy valószínűleg nem rendelkeztek pálcájukkal, ami valószínűleg korlátozta képességeik csatornáját. Lehet, hogy más objektumokat is helyettesítettek, ahogy Ollivander szerint:

...if you are any wizard at all you will be able to channel your magic through almost any instrument.

    
válasz adott 11.04.2012 16:47
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket