A házasságon kívüli szexuális törvények kevésbé erőteljesen érvényesülnek-e Dubaiban az emberek számára, akiket elbocsátottak?

21

Tegnap este láttam a híren, hogy Qantas váltotta a fő csomópontját Szingapúrból Dubajba. (Qantas azóta vissza Szingapúrba)

Intelligens utazó megjegyzések az Egyesült Arab Emírségekről:

Homosexual acts and sex outside of marriage: Homosexual acts and all kinds of sex outside of marriage are illegal and may lead to severe punishment, including imprisonment and fines. Foreigners have been imprisoned for having sex with people to whom they are not legally married. De facto relationships and civil unions are not recognised in the UAE and any sexual acts within these relationships are considered to be sex outside of marriage. It is also against the law in the UAE to live together or share the same hotel room with someone of the opposite sex to whom you are not married or closely related. If checking into a hotel as a couple, you may be asked by management to prove that you are legally married. These laws apply equally to UAE residents as well as visitors.

Feltételezném, hogy ha a Smart Traveler azt mondja, hogy a törvények egyformán vonatkoznak a látogatókra, akkor még azok is, akik csak a pihenőkön vannak? Vagy kevésbé szigorúan érvényesülnek-e a törvények az emberek számára a levonásokra?

Háttér: nem tervezem a homoszexualitást, a házasságtörést vagy a házasságtörést Dubaiban, de inkább nem támogatnám pénzügyi szempontból a légi útvonalakat, amelyek veszélyeztetnék az utasokat a börtönbe.

    
készlet Andrew Grimm 01.04.2013 05:12
forrás

2 válasz

22

A törvények akkor alkalmazandók, amikor megérinti az ország földjét. Az egyetlen módja annak, hogy eljuthassunk egy külföldi nagykövetségbe. Nincs különbség, hogy mennyi ideig vagy ott tartózkodik.

Ráadásul a külföldiek nagyon nagy forgalmával rendelkező helyek figyelmeztetnek, ha lehetséges, ha valamit illegálisan próbálsz tenni. Tehát, ha két srác van az Egyesült Arab Emírségekben ugyanabban a szállodai szobában, akkor biztos lehet benne, hogy kap egy megjegyzést, hogy ez nem megengedett. Ez nem jelenti azt, hogy két szobát nem tudnak egymás mellett elhelyezni - akár egy kényelmes összekötő ajtóval is.

Az „utazók feltárása”: olyan országok, ahol szigorú törvények alkalmazandók, mint például Szingapúr és a Közel-Kelet, olyan tapasztalattal rendelkezem, hogy gyakran nagyon nyíltan tájékoztatnak arról, hogy milyen okok miatt lehet lövés vagy élet börtönben (kábítószer stb.) már a repülés során.

Általában tapasztaltam, hogy amikor a szex & az alkohol, a legtöbb olyan ország, amelyik meglehetősen szigorú, felajánlja az egyik vagy más módot a szabályozás körül - mindaddig, amíg diszkrét, és még inkább, ha külföldi vagy. Feltéve, hogy nem hagyja el a cookie morzsa nyomvonalát, amit a tisztviselők követhetnek, mint például két srác, aki ugyanabban a szállodai szobában van.

    
válasz adott 01.04.2013 13:11
forrás
2

Ha elterjedt, és nem lép be az országba, vagyis nem megy át a bevándorláson, akkor elvárható, hogy a törvény nem kerül végrehajtásra.

Amint bevándorláson megy át, arra számíthat, hogy ez megtörténik, bár a gyakorlatban is megállapítja, hogy az Egyesült Arab Emírségekben ez a törvény nem túl szigorúan érvényes a látogatók vagy a lakosok számára. De lehet. Ha néhány éjszaka maradsz egy szállodában, és hangosan szexelsz a barátnőddel, akkor csak elkísérhetnéd magát. (Ne feledje, hogy erre nincs kemény bizonyítékom, de minden olyan eset, amire emlékszem, hogy a külföldieket az UAE-ben bármilyen módon vádolják, a jogellenes szexuális viselkedésért valahogy valóban nem próbáltak finom.)

    
válasz adott 01.04.2013 11:53
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket