Hány nap maradhatok Koreában évente?

1

Idén októberben Koreába jöttem ide, és december végén a turista vízum miatt távoztam. 2018. január 1-jén ismét beléptem Koreába, miután visszatértem hazámba, Malajziába és egy hétig maradtam. Itt vagyok a barátom és a családi problémák miatt. Szeretném tudni, hogy hány nap maradhatok itt itt Koreában évente (a napok száma vagy egy évre korlátozva). Hamarosan el kell mennem, április 1-jéig, hogy szuper ideges vagyok :(

    
készlet Hopeizm 10.03.2018 09:02
forrás

2 válasz

1

Amennyire tudom, a Dél-Korea nem rendelkezik dokumentált korlátozással az évenkénti hány napig .

Egy anekdotikus bizonyíték szerint a 90 napos idegenforgalmi vízum megújítására irányuló ismételt "vízumkísérletek" általában elfogadhatónak tűnnek, de azt várják, hogy megkérdezzük, mit csinál Koreában és hogyan tervezi, hogy hamarabb támogassa magát, vagy majd később. Ha megtagadja a belépést, ez jelentősen bonyolítja a jövőbeni vízumkérelmeket, így biztosan a legjobb, ha egy hosszú távú jogszerű vízumot keres, ha családja gondoskodik.

    
válasz adott 10.03.2018 10:13
forrás
1

Néhány évet töltöttem Szöulban az 1990-es években vízumkötelezettség előtt, mielőtt sikerült vízumot szerezni. Akkor elismerték és tolerálták. Bár az útlevél és a bőr színe is befolyásolta ezt.

Különböző okok miatt egyre nehezebbé vált, amelyek közül a bevándorlás szemszögéből túl sok külföldit bántalmaztak a rendszerrel, és a lehetséges vízumok diverzifikációja (amelyet a hatóságok javulnak, azaz most elegendőek) vízumkategóriák minden esetben).

Az egyik dolog, ami jól működött nekem, az volt, hogy gyakran utazzak, soha nem használtam a teljes 3 hónapot. Japánba megyek, főleg rendszeresen. Ugyanakkor a saját problémái is voltak, mivel a japán légitársaságok nagyon óvatosak, hogy egy olyan országba szállítsanak repülőgépet, ahol nem tartózkodnak.

Az alsó sorban meg kell tudni maradni egy ideig, vízummal, de ha valaha is megkérdőjelezi a bevándorlást, készen kell állnia arra, hogy elutasítsa vagy rövidebb tartózkodást kapjon a következő alkalommal. Korea A bevándorlás rögzíti az összes bejegyzést. Egyszerre meg kellett szereznem a rekordot, vízumkötelezettség miatt, és mindent volt.

Ha ez megtörténik, és hosszabb ideig kell maradnia, vegyen fel egy koreai osztályt.

    
válasz adott 10.03.2018 15:25
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket