Légpisztoly felvétele az ellenőrzött poggyászomban - bármilyen problémám van Indiában a vámhatóságokon keresztül?

5

Indiába megyek november 25-én Európából. Vegyem a pisztolyt a poggyászommal (bejelentkezési poggyász). Indiában bármilyen probléma merül fel a vámokkal?

    
készlet Ragav sharma 14.11.2014 11:23
forrás

2 válasz

6

Indiai vámpolitikák

Lőfegyverek importálása Indiában

A lőfegyverek behozatala Indiában szigorúan tilos , hacsak nem illeszkedik az alábbi három követelményhez:

válasz adott 19.11.2014 12:48
forrás
1

Az íróasztalnál be kell töltenie a "regisztrált poggyász" űrlapot, és az ellenőrzéskor nyilatkoznia kell arról, hogy a poggyászában van fegyver. A személyzet ellenőrzése kitölti az űrlapot.

Minden légitársaság díjat számít fel a lőfegyverek hordozásáért, és ugyanazt a díjat számítja fel egy légpisztolyért is. A díjak a légitársaságonként eltérőek, és ha összekötő járata van Indiában, akkor a kezelési költségeket is meg kell fizetnie.

A vámkezelés során át kell mennie a piros csatornán, és meg kell fizetnie a vámot a tételen, mert nem mentesülnek. A számlán szereplő ár nem számít, és az elem sem öreg lenne. Ön a saját listáján és a saját fegyverükhöz tartozó áron köteles megfizetni a vámot.

Miután elmondta a fentieket, elfogadható áron vásárolhat Indiában légi fegyvert. Ha valamilyen speciális fegyver van, akkor nem bánja, hogy 100-150 $ + vámot kell fizetnie a fegyverért, amit már fizetett a fegyverért.

    
válasz adott 30.11.2014 22:15
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket