A csokoládé megkötése sikertelen!

2

Többször próbáltam megcsinálni a csokoládét, és minden kísérlet sikertelen volt. Nem tudom kitalálni, mit csinálok rosszul. Megvásároltam a minőségi couverture csokoládé gondolkodást, ami a probléma, és még mindig nem tudom megtenni. Pontosan követtem az irányokat és a hőmérsékletet. Fűtés, hűtés, fűtés újra, mint őrült. Megpróbáltam a vetésmódot és a vetés nélkül, gondoltam, hogy talán a használt csokoládé virágzott. A csokoládé nem lesz beállítva, hacsak nem teszem a hűtőszekrénybe, és amint megérinti, elkezd olvadni. Meg kell tanulnom csinálni, és fogalmam sincs, mit csinálok rosszul.

    
készlet Jessika 26.03.2016 01:28
forrás

1 válasz

1

Úgy tűnik, hogy minden jól ment, és a csokoládéodat végül is edzették.

A kiváló minőségű csokoládénak nincs más zsírja, de a kakaóvaj, és a couverture sokkal több kakaóvajat tartalmaz, mint a csokoládé. Ez az, amit megharap, és amely azonnal megolvasztja a szájban (és az ujjaiban). Az edzett csokoládé kakaóvajának olvadáspontja kb. 32 Celsius, 5 ° -kal alacsonyabb, mint az emberi test, és hosszú ideig nem tarthatja az ujjaiban.

Ha nem akarja, hogy ez megtörténjen, valami mást kell használnia. Az olcsó csokoládénak jó helyettesítőnek kell lennie - nagyon magas zsírtartalmú is, de növényi zsírt használ, nem kakaóvajat, és nehezebb és kevésbé keserű. A bárcsokoládé is jól működik, de attól függően, hogy melyiket választja, vagy túl sok zsírmentes, vagy rossz (puha) típusú zsírt tartalmaz. Attól függően, hogy hol élsz, lehet viaszos is, ami például az USA-ban gyakori.

A hűtött csokoládé szemcsés, homokos és virágos (piszkos, fehér por alakú bevonat). Amíg nem rendelkezel velük, a csokoládéod rendben van, nem számít, milyen fajta volt.

    
válasz adott 28.03.2016 20:21
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket