Milyen lépéseket kell tennem, amikor egy lefolyó kábelt használok?

4

Van egy lefolyó, amely akkor támaszkodik, amikor néhány gallonnyi víz kerül az időbe. A hátnyomás a vizet a WC-lefolyó tömítésen keresztül kényszeríti, így a víz az alagsorban ömlik. Van egy vízvezeték-szerelő, aki otthoni jótállásunkkal javítja ezt, de azon tűnődtem, vajon mi tartaná meg magam, ha újra megtörténne.

Milyen felszerelésekre lenne szükségem és milyen lépéseket kell tennem?

Valahol egy hozzáférési pont van a lefolyóhoz, ahol azt hiszem, hogy a blokkolás lehet.

    
készlet Jeff Yates 07.12.2010 19:18
forrás

1 válasz

3

Attól féltem, hogy ezt először csináltam; de egy vízvezeték-szerelő után hadd segítsek neki, hogy láttam, hogy ez elég egyszerű. Ha le akarja törölni a leeresztő csövet, érdemes megvizsgálni a cső átmérőjét és a cső anyagát. A cső mérete határozza meg, hogy milyen méretű biteket szeretne használni. A különböző méretű és formájú bitek különböző méretű csövek és elzáródási típusok kezelésére szolgálnak. Mivel túlcsordult a WC-pecséten, feltételezem, hogy törölni szeretné a fővonalát, ami elég nagy lesz.

A bit mérete is meghatározza a használni kívánt kábel vastagságát. Ha olyan kábelt használ, amely túl vékony, akkor az összekapcsolódik, és csavart káosz lehet, amikor eléri a blokkolást. A legtöbb munkahely esetében elegendő a Home Depot-nál bérelni kívánt energialeeresztő tisztító.

Fontos, hogy lassú legyen, és alacsony fordulatszámot használjon, amíg el nem éri az elzáródást. Az a dolog, amit el akarunk kerülni, az, hogy a bit kicsapódjon annyi erővel, hogy megrongálja a csövet, különösen, ha van egy törékeny anyag, mint agyag. Kezdj egy kicsit, hogy lássátok, milyen messze van az elzáródás, és milyen nehéz. Ha lehet, akkor a blokkolásnál dolgozzon ki egy kicsit, majd cserélje ki a bitet egy nagyobbra, és ismételje meg addig, amíg meg nem szűnik a cső.

A „trükkös” rész az eltömődésen keresztül működik, anélkül, hogy a kábelt elfordítaná. Nem akarja a kábelt tolni, csak hagyja, hogy húzza magát a csövön és eltömődjön. Azt is szeretné, hogy pár vastag bőrkesztyűt viseljen. Ha a kábel felcsavarodik, megvédi a kezét és az ujjait, hogy ne sérüljenek meg.

Ha úgy gondolja, hogy valamilyen kár vagy más komoly probléma merül fel, akkor bérelhet egy kamerát, hogy ellenőrizze a lefolyócső belsejét. Legtöbbjük távolságmérést és felvételt készít. Ez akkor hasznos, ha professzionális vízvezeték-szerelőt kell behoznia.

    
válasz adott 08.12.2010 02:39
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket