Az Iron Manban miért csalódott Tony Stark ilyen hosszú ideig?

43

Az első Iron Man filmben (2008) Tony Starkot elárulja valaki, aki közel áll hozzá, és több hónapig tart neki (bizonyítható zseni), hogy megvalósítsa. Miért nem veszi észre, amint visszajön, hogy a szabadságvesztés feltételei szokatlanok (legalábbis kevésbé)?

Az alábbi spoilerek:

Először is, Obidiah Stane a legrosszabb neve egy gazembernek, akinek kezdetben bízhatunk, de ez a képregényekből származik, így érthető.

Másodszor, emlékszik rá, hogy videofelvételre került az emberrabló keresleti videójához, de ha visszajuttatja a videót, nem említi, hogy valaki közel áll hozzá (pl. Pepper, Rhody vagy Happy), és nincs említve semmilyen hírprogramban vagy a YouTube-on vagy bármi másban , amely valakinek olyan híres volt, mint Tony Stark, azt gondolnánk, hogy körülnézne.

Harmadszor, miért nem tette össze korábban, hogy sem a Pepper, sem a Happy nem volt ideje, hogy elmondja Obidiahnak a miniatűr Arc-reaktorról a mellkasában? Obidiah megkérdezi, hogy mikor érkezik meg először LA-ba, és a Stark Industries-be vezetett a sajtótájékoztatón?

Végül, miért nem adta ki Stony Industriesben a bárki a fejét Tonynak, hogy Obidiah megpróbálta kikényszeríteni őt az SI igazgatóságából? Nem lép kapcsolatba senkivel a cégnél, aki a vezetője?

    
készlet Katey HW 07.12.2011 17:26
forrás

2 válasz

43

Leginkább a válasz egyszerű telekeszközhöz kapcsolódhat, míg az egyik pont rám üt, amit csinál. Megemlíted őt, hogy beszéljen az emberekkel a cégében, de számomra élénken látható, hogy Tony Stark lényegében egy playboy seggfej, és nem sok ember lenne barátságos vele. Lehet, hogy ismert volt egy átvétel, de nem olyan mértékben, hogy a sivatag közepén próbálta elrabolni őt egy demonstráció során, a vállalat egészére kiterjedő tudás volt.

A mechanikus zseni is nem jelenti azt, hogy egy ember zseni. Logikai agyában a gazember gondolkodása valójában ellene volt, az egész idő alatt nem érte át az elméjét, mert a gazember -et személyes és családi barátként tartja.

    
válasz adott 07.12.2011 20:55
forrás
16

Egy percre eltakarva a telek eszközt, rájössz, hogy sok reakciója a héj-sokkhoz (nem szándékozott) volt az, ami vele történt. Egy perc múlva a "szórakoztató autó" hátsó részén söpört, a következő pillanatban több lyuk van a mellkasában, és egy távoli helyre húzódik.

Ami nem tudja, ki elárulta őt, ne feledje, hogy annál erősebb leszel, annál több ellenséget kapsz. Bármelyik olyan emberből lehetett volna, aki előnyben részesítené, ha felállítaná őt (például a Stane International vezetője?), És gondolkodni azon személyről, aki, ha nem apa alakja, akkor legalább egy az idősebb testvér, mint az, aki megfordult, nem feltétlenül az első személy, akit gondolna.

    
válasz adott 09.12.2011 08:53
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket