Hogyan is illeszkednek az új Star Tours a Star Wars canonba? [másolat]

0

Bocsáss meg, ha ezt korábban megvitatták, de óriási problémám van a Csillagútokkal , a Disney Hollywood Stúdiójában, Orlandóban, FL-ben.

Azok számára, akik nem ismerik azt, a Star Tours 1000 csillaghajóba szállítanak a galaxis valószínű túrájára, amikor ...

Darth Vader appears and takes hold of the ship using the force, demanding a "Rebel spy" on the ship must be turned over to him. During the exit, you clearly see Imperial Star Destroyers, TIE Fighters and other Galactic Empire type ships from the original trilogy.

A hipertérbe ugrás után ...

You wind up in a podrace, which absolutely makes zero sense how (a) you enter the planet's atmosphere so quickly and (b) a starship carrying 20+ people has to be much larger than a podracer. But I digress. It's safe to assume podracing still exists in the original trilogy area, so this isn't my issue. Admiral Ackbar shows up via holocom and asks us to deliver the "spy" to him at the given coordinates.

Ismét hipertér ugrik és ...

We wind up at a giant battle above Coruscant that involves Republic-era warships, fighters, and droids. Considering we know that this "tour" takes place during Darth Vader's lifetime, the appearance of original-trilogy era TIE and Star Destroyer designs are being used and Admiral Ackbar is a leaderhead in the Rebel Alliance, this makes no sense. Also, why would Ackbar need a Rebel spy delivered to Coruscant? The Rebel Alliance would not likely be operating on the planet during the rebellion.

Figyelembe véve, hogy a Disney tulajdonosa a kanonnak a Star Wars-nak, és ez az út a parkban van, hogyan illeszkedik ez a Star Wars világegyetemébe? Mert valóban úgy tűnik, mintha egyáltalán nem lenne (a fizika nyilvánvaló megsértése nélkül). Az események időkeretei semmi értelme nincs.

    
készlet Michael Irigoyen 24.12.2014 15:32
forrás

2 válasz

6

Az elsődleges kanonon belül nem létezik.

Pontosan pontosan, hogy milyen szinten van a kánon, nincs megadva, de valószínűleg A végtelenség szinten van lehet Legendák .

Tavaly a Disney a pontosan meghatározta, hogy pontosan mi van vagy nem teljesen canon. .

This includes the six Star Wars episodes, and the many hours of content he developed and produced in Star Wars: The Clone Wars. These stories are the immovable objects of Star Wars history, the characters and events to which all other tales must align.

(lenyisszant)

In order to give maximum creative freedom to the filmmakers and also preserve an element of surprise and discovery for the audience, Star Wars Episodes VII-IX will not tell the same story told in the post-Return of the Jedi Expanded Universe. While the universe that readers knew is changing, it is not being discarded.

A Csillagos túrák eseményei nem tartoznak az említett teljesen kánonmunka egyikébe sem, hozzáadják a Star Tours során bekövetkező esetleges események logikai kérdéseit, és olyan munkája van, amely egyáltalán nem a két fő kánon egyikében is létezik.

    
válasz adott 24.12.2014 15:43
forrás
5

Ez egy izgalmas út (az „izgalom” megfelelő laza definíciói esetében), nem egy új „Csillagok háborúja” film; a Star Wars filmek karaktereit és helyzeteit használja az utazás keretezésének eszközeként, de ez nem próbálja meg előrelépni a történetet vagy a kánont. Azt is megkérdezheti, hogy a "Toy Story Midway Mania" vagy "Buzz Lightyear Space Ranger Spin" illeszkedik-e a "Toy Story" univerzumba, vagy hogy a "Radiátor Springs Racers" a "Autók" univerzumába kötődik, vagy hogyan "Mission: Space "összekapcsolódik a" Mars küldetéssel ".

BTW, csak úgy látszott, hogy elkapta az út egyik permutációját. Az út minden szakaszának több forgatókönyve van; mint 54 lehetséges kombináció.

Másodszor, nem fogsz szarni a fizika -ről "Csillagok háborúja" kontextusában, kivéve, ha készen állsz arra, hogy megvitassuk a fizikai elveket a fénykabátok mögött, az FTL utazás (azonnali FTL kommunikáció mellett) , mesterséges gravitáció, bolygógyilkos lézerek, a robbantó erő stb.

    
válasz adott 24.12.2014 20:09
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket