Hogy elmentek az összes Y-szárny?

24

A A Force Awakens és The Last Jedi között jelentős harc van, amely az ellenséges célpontra komoly bombázást igényel.

A The Force Awakens a Star Killer bázis elleni támadás, és a The Last Jedi a Dreadnought-osztályú csillagromboló elleni támadás.

Mindkét támadás végül sikeres, de az egyik dolog, amit észrevettem, mindkét támadásban volt, az elküldött harcosok úgy tűnt, nem rendelkeznek a megfelelő típusú járművel ahhoz, hogy hatékonyan vegyék figyelembe a célt. A Star Killer bázis elleni támadás elsősorban a X-szárnyas harcosokat használta, akiknek tűzerője nem tűnt elég nehéznek ahhoz, hogy behatoljon az oszcillátorba. míg a MG-100s túl lassúnak / nem manőverezhetőnek tűnt ahhoz, hogy megtámadja a rettegést.

Tehát az első gondolatom volt, hogy miért ne Y-szárnyak ? A Scarif, a Yavin IV és az Endor csatáiban sikeresen használták őket (többnyire 1 ). Ezeket úgy írják le, mint "a gyorsaság és a tűzerő közötti hatékony házasság", amely erősebb lett volna, mint az X-szárny és gyorsabb, mint az MG-100. Úgy tűnik, a tökéletes harc!

Szóval mi történt? Leállt a gyártó, volt más hajó korszerűsítése, hogy az Y-szárny hatástalan legyen?

Hol vannak az összes Y-szárny? 2

1 - Igen, tudom, hogy az Y-szárny nem végezte el a halálcsillagokat, de még mindig az első választás volt.

2 - ezt a dallamot olvashatja

    
készlet Skooba 19.12.2017 21:12
forrás

2 válasz

11

Az Y-Wing régi és lényegében elavult design volt. A harmadik szezon első lázadói epizódja, a "Steps Into Shadow", amelyre BBY-ben került sor, az Y-Wings lopásából fakadó lopás volt, és Hera öregnek tekintette őket. Az új trilógia 36 évvel a után .

    
válasz adott 19.12.2017 21:54
forrás
-1

Az eredeti xwings trilógia (T65 X szárnyak) régiek és elavultak. Az új trilógia a T70 X szárnyakat használja, amelyek újabb, hatékonyabb harcosok. Ha nincs újabb Y-szárnymodell, akkor a T70-es rendeletek valószínűleg hasznosabbak lesznek ezekben az alkalmazásokban, mint az elavult Y szárnyak. A BS 17 ellenállási bombázók is egyértelműen bombákkal rendelkeztek a dreadnought kivételéhez. Nem hiszem, hogy más lázadó bombázónak volt ilyen kapacitása.

    
válasz adott 25.12.2017 18:09
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket