Melyek a különböző típusú ablakok előnyei és hátrányai?

14

Az Egyesült Államok észak-keleti sarkában élek, és házamban 50 éves egyablakos fa ablakok vannak. Nem túl rosszul tartottak, figyelembe véve, de most szeretném kicserélni őket. A számomra fontos dolgok:

  • A tisztességes energiahatékonyság (ez remélhetőleg könnyen megítélhető - a számok „a dobozon vannak nyomtatva”)
  • Tartósság (ez egy kemény, hogy ismerjük az elejét. Csak azt tudom, hogy utálom a törött pecséteket)
  • Karbantartási szabadság
  • Nem csillagászati szempontból drága.

Az informatikai világból érkezve rendszerint elkeserítem a számokat és a számokat, és az új fényes dolgok hajlamosak izgatnak - miután elolvastam egy kicsit az online dolgokat, a gondolkodásom: "a vinil ok miatt olcsó, szép kinézetű, de karbantartást igényel, és az üvegszálas ott van! " De még a helyes megközelítés? Meg kell állítanom a technikával szembeni megszállottságot, és inkább a nagyszerű gyártókra kell összpontosítanunk (feltételezve, hogy a nagy vinilablak hosszabb ideig él, mint egy átlagos üvegszálas).

Azt hiszem, a tényleges kérdések:

Az ablak-technológia fontos? És ha igen, akkor mi a jó? Melyek a jó ablakgyártók? Mi egyébként hiányzik (beszéljünk csak a megfelelő ablakok kiválasztásáról, és ne is kezdjük el a telepítést)

    
készlet user76 27.07.2010 07:20
forrás

4 válasz

5

Tavasszal helyettesítettem az özvegyeket a házamban, és rengeteg kérdést kérdezel meg.

Először is az ablakok költsége csak az egyenlet részét képezi. Figyelembe kell vennie a régi ablakok eltávolítását, az újak telepítését és a befejező munkát is, mert az esélye van, az összes berendezés, és az összes belső padlót is ki kell cserélni. A telepítés ténylegesen 50% -a lehet a munka költségének, és a gyenge telepítés tönkreteszi az olyan értékeket, amelyeket a legfelső szintű ablak megvásárlásával kaphat.

Néhány dolgot meg kell fontolni, amikor az ablakokat nézzük. Először is, ahogy rámutat, az építés. Végül vinilrel mentem végig - ismét egy minőségi vinylablak és egy olcsó vinylablak két különböző dolog - a helyi boltban itt volt néhány példa a különböző ablakok megnyitására, így láthatjuk a különbséget. Az olcsó ablakok nem szigetelhetők, vagy egyetlen, egymással ragasztott darabból állhatnak, nem pedig egyetlen extrudált darabból.

Ezután az üveg. Egyszeri, kettős vagy akár hármas panelt kaphat. Néhányan argont használnak az asztalok között, néhány nem - a lezárt, argon töltött ablakok jobb szigetelést kínálnak. Ezután az üvegen az alacsony rétegű bevonat van - különböző módon alkalmazható, ami befolyásolja az ablak tartósságát és hatékonyságát.

Figyelembe kell vennie az aljzat és az egykarú vs kettős lógó elemet. Második vagy harmadik történetük van? Valószínűleg egy olyan ablakot szeretne kapni, amely lehetővé teszi a külső tisztítást anélkül, hogy fel kellene emelkednie a létrán - a legtöbb kétszemélyes ablak lehetővé teszi, hogy tisztítsa meg a ház belsejéből. Ha az ablakokat egy hálószobába helyezi, bizonyos méretet kell hagynia a kilépéshez - akkor előfordulhat, hogy ebben az esetben el kell mennie a szárnyablakkal.

Az alsó sor, ellenőrizze a következőt: legalább 3 becslést kap, kivéve, ha Ön saját maga tervezi telepíteni őket. Nézze meg, mi szerepel a becslésben - az egyik becslésünk tartalmaz egy soros sort a "Telepítés" -re, míg a másiknak 3 oldala volt a részleteket, a fedéllábakhoz képest, a habszigetelés dobozai és a költsége. építési engedély. Találd ki, hogy melyik voltunk?

    
válasz adott 06.11.2010 17:59
forrás
3

A jó ablakok nagyon fontosak New Englandben. Egy régi házban, New Hampshire-ben felnőve elmondhatom, hogy először is érezheted, hogy a hő elszívódik az ablakokból.

Most technikailag nem tudok sokat arról, hogy mi teszi az ablakot energiahatékonynak, de tudom, hogy azok, akik sokat tudnak róla, „ENERGY STAR” minősítést adnak nekik. A Home Depot lehetővé teszi, hogy szűrést végezzen az ilyen besorolású ablakokkal, majd ár szerint válogathat. Ez nem válaszol a teljes kérdésre, de két pontot kap (olcsó + energiahatékony).

Ha Massachusetts-ben élsz, linkelhetsz egy hívást az embereknek, és leesik és ingyenes energiafelmérés, amelyről azt hiszem, tartalmazzák az ablakokat.

Végül, az ablakok jogosultak ezeknek a kormányzati visszatérítési programoknak. Lásd: link

    
válasz adott 02.08.2010 13:07
forrás
0

Javasoljuk, hogy nézd meg az Low-Emissivity és az Argon üveg típusokat. Nemrég telepítettem őket a házamba. Ezek egy kicsit drágábbak, mint a hagyományos ablakok, de megtakarítják a hűtési és fűtési költségeket. Az Low-E ablakok kettős panelt tartalmaznak.

Nézze meg a jó szigetelést és a tömítést az ablakokon / azok körül.

    
válasz adott 02.08.2010 19:20
forrás
0

Az anyag kiválasztásakor fontos tényező a környezetvédelem.

A vinilablakok sárga és / vagy deformálódhatnak intenzív hő és napfény hatására. A vinil rendkívül hidegben is törékeny lehet. Tehát, ha olyan helyen élsz, ahol rendszeresen szélsőséges hőmérsékletet vársz, elkerülném a vinilt. Ez azt jelenti, hogy olyan helyen élek, ahol sok árnyék van és normális nyáron és télen van, és nagyon boldog vagyok a vinil csúszó üvegajtóimkal.

    
válasz adott 09.11.2010 00:00
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket