Hogyan lehet baromfi faragni?

6

Mi a legjobb módja annak, hogy a poutry-t faraghassuk, hogy a lehető legtöbb húst kapjuk? Vannak olyan trükkök, amelyekkel könnyebb lesz ez?

    
készlet Joel 30.07.2010 20:04
forrás

3 válasz

3

Ezt nehéz leírni képek vagy diagramok nélkül. Ugyanakkor találtam egy nagyszerű videót a Gourmet magazin jóvoltából.

    
válasz adott 30.07.2010 20:26
forrás
2

Miután kivágtad a húst a csontokból, használd a hasított testet az állomány készítéséhez. Miután a hasított test több órán át főtt, a kötőszövet feloldódik a folyadékba, és ezáltal a hús szó szerint leesik a csontból, mert nincs semmi sem maradni. Általában a leginkább megvásárolt hasított sertésből is megkaphat egy igazi mennyiségű húst.

    
válasz adott 30.07.2010 20:38
forrás
1

Egy másik csirke vágó videó; ez nyers formában van: link

Háromféle módja van a csirkehús használatának.

 • Csirkékkel tálaljuk a csirke darabokat, és ízleljünk olyan jóra, hogy az emberek minden apró darabot magukról csíkolnak le. Előny: népszerűvé teszi, nem igényel sok munkát, Hátrány: nincs második étkezés, a hús a gerinc mentén elpazarolódik

 • Vágja le a nagy húsdarabokat az étkezéshez, majd használja a hasított testet levesre vagy állományra. Előny: egy második étkezést biztosít, nem igényel sok munkát, hátránya: nagy tárolásra van szükség a hűtőben, amíg használatba nem veszi.

 • Vágja le a nagy húsdarabokat az étkezéshez, és vegye le a többit, hogy másnap a szendvicsekhez hűtőszekrénybe tegye. Előny: egy második étkezést, kis hűtőszekrényben tárolható, hátrány: több munka, zsíros kezek

 • Ami a technikát illeti:
  gyakorolja a kést a csont mentén,
  a nagyobb, kisebb vágások helyett több, kisebb darabra vágja a görbéket, ha a csirke főtt, menj előre, és használj egy kis edényt a maradékokra, amelyeket nem kapsz az asztalon.

      
  válasz adott 31.07.2010 05:26
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket