A Raul Silva protézise számítógép?

10

A kockázat úgy tűnik, ha Raul Silva üvegtálcában van elkülönítve:

De Silva ugyanakkor sikerül betörni az MI6 számítógépes rendszerébe. Hogyan?

 • A protézise egy nyelvvezérelt számítógépet rejt, amely vezeték nélkül csatlakozik a laptopjához
 • Mindent előre programozott (lehetetlennek tűnik: az MI6 éppen most költözött, így az infrastruktúra valószínűleg sokat változott letartóztatása óta)
 • A csapata segíti (valószínűtlen: A film úgy tűnik, hogy csak a Q és a Silva hackerek)
 • Egyéb?
 • készlet Nicolas Raoul 02.12.2012 11:11
  forrás

  4 válasz

  15

  Valójában nem az volt a Silva, aki csapkodott be az MI6 rendszerbe, de Q, amikor csatlakoztatta a Silva-tól kapott merevlemezt. Silva mindezt előre tervezte. Amikor robbanást okozott az MI6 központjában, arra kényszerítette őket, hogy költözzenek erre a régi bunkerre (mivel ismerte a biztonsági protokollokat). És azt is tudta, hogy megpróbálják elérni a merevlemez-meghajtót, így a jelszót elég könnyen kitalálta.

  Ezt a filmet is megmagyarázzák, amikor Silva megszökött, és rájönnek, hogy mindez (beleértve természetesen az elfogását is) tökéletesen megtervezte.

      
  válasz adott 02.12.2012 14:31
  forrás
  4

  A kitörés után Bond rájön, hogy Silva mindent előre tervezett. Tudta, hogy a bombázás után az MI6 visszavonul az alagutakba. Aztán ültette a számítógépes vírusát, amely átveszi a Q keretrendszerét, míg a Q megpróbálja hackelni Silva kódját. Ezt alátámasztja az a tény is, hogy a Q elismeri, hogy a Silva mester hacker. A Silva-nak volt az eszköze, hogy programozzon egy támadást az MI6 ellen, anélkül, hogy rá kelleneett volna nyomnia az extra gombokat.

  Az 1. opció valószínűtlennek tűnik, mivel a filmben nem látható valódi jelzés.

      
  válasz adott 02.12.2012 14:23
  forrás
  0

  Ez a 2. lehetőség

  A fizikai infrastruktúra megváltozott, de a számítógépek nem működtek. Még mindig ugyanazok a rendszerek voltak, vagy voltak biztonsági másolatai, a fizikai gépeket áthozták, vagy elérték őket a felhőben. Akárhogy is, Silva mély ismerete volt az MI6-ról, az eljárásairól és képességeiről.

  Azt is kém és mester hacker volt, hogy majdnem biztosan elérte és olvasta mindenféle dolgot, amikor az MI6-nál volt, mert nem kellett volna. Nézd meg, hogy a Bond hogyan méri az M jelszavát, stb. Képzeld el, hogy egy mester hacker sokkal többet tudna csinálni a számítógépes hálózatokkal, nincs információ biztonságos!

      
  válasz adott 03.12.2012 11:51
  forrás
  0

  Egyéb. Ez a vírus beültetett a laptopba

  A biztonságos padlóburkolatok elkezdtek felbukkanni, és Q azt mondta: "Miért vannak a nyitók?" Úgy kellett volna kitalálnunk, mint Bond, hogy azt is jelentette, hogy a Silva sejtajtója nyitva volt. Úgy látszik, hogy mivel Silva tudta, hogy megtörténik, az megengedte, hogy az őrült készségeit használja, és két fegyveres őrséget vegyen ki.

      
  válasz adott 28.04.2013 21:19
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket