Hogyan lehet 1-2 órával ezelőtt főzött ételeket mikrohullámú sütőben hatékonyan melegíteni?

3

Élelmiszereket készítek és főzök az ügyfelek számára. Nemrégiben van egy új ügyfelem, és szállítom az előfőzött és enni kész élelmiszereket. Lehet, hogy nem eszik még egy órát vagy többet az élelmiszer szállítása után.

Példa egy étkezésre: Gyógynövényes sült burgonya, pörkölt spárga és sült / pörkölt lazac.

Mi a legjobb módja annak, hogy ezeket az edényeket mikrohullámú sütőben melegítse fel vagy melegítse fel?

(ezt azért kérem, mert a 80-as évek végén és a 90-es évek elején vannak, és próbálják használni a sütőt, és nem bizonyult sikeresnek anélkül, hogy túlfogyasztották volna az ételt, vagy nem kapták volna forróvá.)

    
készlet grillerdude 20.03.2012 23:09
forrás

2 válasz

2

Számomra a mikrohullámú tápellátás beállítását használom. Ez néha félreértett funkció. Ha nem állítja be a teljesítményszintet, akkor ez 100%. Ez azt jelenti, hogy a főzési idő 100% -ában a mikrohullámú sütő belsejében lévő magnetron aktív és sugárzik az ételt. Ha 10-re állítja be a teljesítményszintet, akkor a főzés ideje alatt a magnetron nem lesz aktív a teljes főzési idő alatt, hanem az idő 10% -ában aktív lesz. A "teljesítmény" rossz kifejezés, mert nem befolyásolja a magnetron teljesítményszintjét. Ez hatással van az aktív időre.

Hasznos tudni, hogy megértette-e azt is, hogy a mikrohullámú energia nem mélyen behatol az élelmiszerébe. Körülbelül 1–2 hüvelyk. Ez azt jelenti, hogy az étel felszíne nagyon meleg lesz, amikor a magnetron be van kapcsolva, de a mélyebb részek nem melegülnek fel. Ezt előnyben részesíti úgy, hogy alacsonyabb teljesítményszintet állít be, amely lehetővé teszi, hogy a hőt az ételünkön keresztül természetesen vezessék be, amikor a magnetron nem aktív. Ez a módja annak, hogy az egész terméket felmelegítsük anélkül, hogy robbantanánk rá.

Ha valamilyen vastagságú mikrohullámot tárol, akkor csökkentse a teljesítményt és növelje az időt.

Ha van mikrohullámú, biztonságos polc, akkor használja! Ez lehetővé teszi, hogy több mikrohullámú energiát használjon több élelmiszerfelülettel. A hullámok a doboz belsejében "ugrálnak", így a polcon való tartózkodás lehetővé teszi, hogy a hullám elrepüljön, és megüt az élelmiszer alján.

    
válasz adott 30.03.2012 21:39
forrás
1

Azt javaslom, hogy újra melegítsük a mikrohullámú sütőben lévő ételeket.

Ez nemcsak felgyorsítja az újrafűtési folyamatot, hanem a nedvességet is megtartja. És mivel a főzés lefedett, esetleg rövidebb szakácsidőkkel próbálkozhat, hogy ne tegye túl az ételt.

    
válasz adott 21.03.2012 00:58
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket