Can megoszthatom a vízmelegítő kimenetét egy másik készülékkel?

0

Van egy vízmelegítő pontom, és szeretném, ha egy vízszivattyút ugyanarra az aljzatra vágnék. Az országom feszültsége 240V 50 / 60hz. Nem szeretném, ha új vezetékek kerülnének hozzá, mivel nagyon költséges.

A vízmelegítő 13,3 (A) mellett 3,3kW-os feszültséggel működik, és a hálózati aljzat 15 (A) 20 (A) megszakítóval rendelkezik. A meglévő huzal a kimeneten belül van, 2,5 mm.

A telepíteni kívánt vízszivattyú 300 watt-ot futtat, a boltban megemlítjük, hogy kevesebbnek kell lennie 2 (A).

Lehet-e visszahelyezni vagy hozzáadni egy másik aljzathoz?

(Második lehetőségként a boltban megemlíthetjük, hogy el tudom irányítani a fénykimenet helyett, mivel a vízszivattyú alacsony teljesítménye van. Nem biztos, hogy melyik jobb megoldás.)

Sajnálom, hogy kimaradtam egy fontos pontot a vízmelegítőn. Azonnali vízmelegítőnek kell lennie. p>

Ennek a fűtőberendezésnek a helye a 2. emeleti fürdőszobámban van, és a dugó a fürdőszoba belsejében található. A telepíteni kívánt vízszivattyú kb. 3-4 méterre van a fürdőszobából.

A visszaszámlálásom azt jelenti, hogy szeretnék:

 • A szivattyúvezetéket közvetlenül a fűtőberendezés tartályába vezetjük be (sajnos nem a megszakító, mert túl messze van, és a meglévő vezetékek a beton falain belül rejtve vannak),

 • Adjon hozzá egy másik tartályt a meglévő fűtőegységről, vagy

 • Adjon hozzá egy másik tartályt (hasonló a 2. ponthoz), de a meglévő világítási pontomtól, mivel a szivattyú alacsony teljesítménye van.

 • Megjegyzés: függetlenül attól, hogy kemény kábelezés vagy új tartály hozzáadása van, mindkettő egy PVC-cső belsejében van, és a falon kívül fut. Megértem, hogy a fűtőberendezésem közvetlenül a huzalhoz kapcsolódik a megszakítóhoz, és nincs hurok másoknak. A fent említett megvilágítási pontnál azonban más megvilágítási pont is van, amelyek azonos megszakítóval rendelkeznek. Mindkét megszakító 20A.

      
  készlet Steven 12.05.2017 10:19
  forrás

  0 válasz

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket