A Frigidaire kemencében sütjük és sütjük az elemeket cserélhetővé? [zárva]

1

Helyettesítő elemet rendeltünk, és a telepítés után rájöttünk, hogy mi telepítettük a sütőelemet a brojler elem helyén. Ez probléma lenne, mint a tűzveszélyben?

    
készlet carolhoo 07.12.2017 04:12
forrás

1 válasz

4

Nem sorol fel semmilyen termékmodellt, így nem lehet végleges választ adni.

Mindössze annyit mondhatok, hogy a sütési fűtőelemek többsége egyetlen nagy hurok a sütő alján, míg a süllyesztett elem általában sűrűn hurokkal van oda-vissza, a hurkok együtt tartásával.

Valószínűleg nincs túlmelegedésbiztonsági veszély, mivel a rövidebb hosszúságú sütési elem alacsonyabb teljesítményű lesz, mint a hosszabb brojlerelem.

A fő gond az lenne, ha a sütőelemnek van alátámasztó támogatása a felső részről. Nem úgy lett kialakítva, hogy felakadjon a tetejéről, így ha a hátlapon kívül nem támasztja alá, akkor a fém idővel leeshet a sütő üregébe, és érintkezési égési veszélyt okozhat.

,

A főzési célokra az alacsonyabb teljesítményű sütőelem nem lesz hatékony broilerelem, mivel az egyetlen hurok közepén található nagy üres terület van.

A brojler elemeket barnázásra használják, és így csak a területen, ahol a sütési hurok közel van, barnulni fog, de minden más, a huroktól távol lévő barna nem lesz barna. Ez egy bosszantó élmény, amely azt jelenti, hogy az ételt folyamatosan el kell helyezni a sütési hurok közelében.

Csak vásárolja meg a helyes brojler elemet, és tegye meg helyesen.

    
válasz adott 07.12.2017 08:14
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket