Ribs a Slow Cooker-ben, majd befejeződött a BBQ-n?

4

Nem vagyok dohányos, de szeretem a lassan főzött BBQ bordákat.

Lehetséges lenne, hogy 8-10 óráig főzzenek bordákat, de a konyhámban nagyon szeretem a lassú tűzhelyet, aztán egy faszén barbecue-ra ugrik, hogy barna / char, ha elég puha / főtt?

    
készlet Luke 15.06.2013 13:47
forrás

2 válasz

3

Bár ezt teheti. Egy jobb módszer (feltéve, hogy van egy zárt grill) lenne, ha a grillet közvetett hőre állítaná, és lassan főzzön a grillre. Így csinálok bordákat, és ez meglepően működik.

Ha valamilyen négyszögletes vagy kerek grill van, akkor a dolgokat kissé másképp kell megtenni. A kerek grillezéshez próbálja ki a következő :

  • Helyezze a megvilágított briketteket a grill körül kb.
  • Körülbelül 12 brikettet kezdjünk, amíg fel nem merülnek, helyezzük őket a kör egyik végére, tegyünk néhány (2-3) darab füstölő darabot a szenet tetejére.
  • Keresse meg a grill hőmérsékletét kb. 225-275 ° F-ig, és állítsa be a szellőzőnyílásokat, hogy ott tartsa (Indítsa el a beállítást, mielőtt elérné a kívánt hőmérsékletet, könnyen el lehet hagyni azt megelőzően).
  • Tegye a száraz, dörzsölt húst a grillezőre a megvilágított szénnel szemben (ne mártással, ha a mártást a végére kívánja).
  • 4–6 óráig főzzük, amíg a hús könnyedén el nem hajlik a harmadik csont körül, amikor a végéről felveszik.
  • Ha a széned túl messzire éget a húsod alatt, forgassa el a racket, hogy a hús a megvilágított szénnel szemben álljon.

Ha van négyszögletes grilled, mint amilyennek valószínűleg nem tudod megtenni a fent leírt gyűrűmódszert, akkor meg kell találnod, hogy hogyan csináljunk közvetett hőt más módon. Egy sor halmozott szenet mindkét oldalon a hús közepén, vagy néhány megvilágított szenet helyezve, néhány nem megvilágított közepén, az egyik oldalon. Szükséged van valamire, ami állandóan alacsony hőmérsékletet tarthat és 4-6 órán át éghet. Kísérletezz és nézd meg, mi működik az Ön számára.

    
válasz adott 15.06.2013 17:07
forrás
1

Ez teljesen működik. Sok módszer van a bordák főzéséhez, majd befejezheti őket a szervizeléshez.

A fő aggodalomra ad okot, hogy a lassú főzőlapok általában nagyon pontatlanok. Nem akarod, hogy a bordáid olyan főzve legyenek, hogy nem tudnak felállni, hogy kezeljék és mozogjanak, úgyhogy szétesnek, amikor megpróbálják őket a grillre tenni.

Sokan azt is támogatják, hogy a grillezés befejeződése előtt a bordázó bordák mégis ellentmondásosak legyenek, mivel az ízét elveszítheti a folyékony folyadék. A Cooks Illustrated azt javasolja (a bébi hátsó bordáknál), hogy kb. 20-25 percig melegítsen egy csupasz főzőlapon (hogy megakadályozza a rack vékony végének túl főzését), amíg a bordák belső hőmérséklete nem éri el 195 fok. Az is azt sugallja, hogy sós vízzel pároljuk, hogy segítsen a bordák szezonjában.

A par-főzés másik módja az, hogy a bordákat alumíniumfóliába csomagoljuk, és a sütőben főzzük őket, majd a grillen főzzük.

    
válasz adott 15.06.2013 14:03
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket