Milyen tippek a tetősapka telepítéséhez?

2

Fürdőszoba kipufogó ventilátorokat adok hozzá. A tetősapkák, amelyeket közvetlenül a csővezetékhez csatlakoztattak (ez nem a modellem, de egyértelműen megmutatja, hogyan csatolja a csatornát):

Sokbajomvolt,hogymegpróbáltamavillogástcsatolniazsindelyalatt,acsatoltcsővel-sőt,ebbenapillanatbanasapkanemcsatlakoziksemmilyencsővezetékhez,amikoregyjátéktervettalálok.Afőbajacsatornahossza.Ezeltúlzott,demegmutatjaaproblémát:

Van-e valaki tippekkel vagy tanácsokkal, hogyan kell ezt megtenni? Érdemes megemlíteni, hogy ezt megpróbálom magam elvégezni, bár tudom, hogy ez általában kétfős munka. Nem látom, hogy a fő problémám, hogy nem tudok a villogást lecsúszni a zsindelyek között, segítene egy másik személynek, de - hallgatom!

    
készlet overslacked 26.02.2011 00:19
forrás

1 válasz

2

Ahogy azt Shirlock mondja, vágja le a csatornát a kupakról, szerelje be a sapkát, és helyezze vissza a csatornát egy 6 "-os fémcsatornával. Vezesse be a csatlakozásokat a HVAC fóliaszalaggal.

Egy másik alternatíva, távolítson el egy csomó zsindelyt, telepítse a sapkát és villog egyenesen, majd telepítsen néhány új zsindelyt a villogó felett.

    
válasz adott 29.09.2011 16:24
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket