A kimeneti tesztelő „rossz talajt” mutat

1

Van egy vadonatúj Square D alpanelem, amely telepítettem egy régi panelet, amely már évek óta ott volt, és amelyet az inspektor tűzveszélynek tartott. Az új panel egy földelő vezetéket tartalmaz, amely a panel földelő rúdjától a külsőig fut, és egy 6 láb süllyesztett réz rúdhoz van csatlakoztatva. A földszinten lévő tartályokhoz egy 20 AMP GFCI megszakító van szerelve a panelen, amely egyetlen vonalat táplál, amiket láncolnak. A megszakító helyesen van bekötve (a forró huzal a megszakítóhoz normál, semleges vezeték a megszakító semlegesre, majd semleges sertéshéj a megszakítótól a semleges rúdhoz a panelen. A földelés normál esetben a panel földelő rúdjához megy).

Amikor csatlakoztatom a kimeneti tesztelőt, akkor a "Bad Ground" felirat olvasható minden olyan tartályon, amelyet a pajtába csatlakoztatok. A házban teszteltem ugyanazt az egységet, és zöldnek (minden helyes) olvasott. Íme, amit eddig teszteltem a multiméterrel:

  • folytonosság a tartály földelőcsapja és a földcsavar között - jó
  • folytonosság a tartály földelőcsapja és a földelő vezeték között, ami jó minőségű
  • folytonosság a testelőlapon és a földelővezeték másik vége között, amely a földelő rúdhoz csatlakozik - jó

Mit tehetnék nekem ez az olvasás?

    
készlet snappymcsnap 06.09.2017 17:24
forrás

3 válasz

2

Ha csak egy háromhuzalos táplálék van az istállóba, akkor a panelnek a semleges és a földelést össze kell kapcsolnia.

A régi panel egy különálló épületben történő csatlakoztatásához a 3-vezetékes módszer volt. A vezetékeknek forrónak, forrónak, semlegesnek, nem forrónak, semlegesnek, földnek kell lenniük.

Következésképpen az alpanelt összekapcsolták volna (semleges és földeltek össze). Tehát a csere panelt össze kell kötni.

Ha nem kötöztette össze a földön a semlegeset, ezért a tesztelő azt mondja, hogy van egy nyitott földje.

Íme a NEC szekunder szakasz:

(B) Grounded Systems.

(1) Supplied by a Feeder or Branch Circuit. An equipment grounding conductor, as described in 2S0.118, shall be run with the supply conductors and be connected to the building or structure disconnecting means and to the grounding electrode(s). The equipment grounding conduc- tor shall be used for grounding or bonding of equipment, structures, or frames required to be grounded or bonded. The equipment grounding conductor shall be sized in ac- cordance with 2S0.122. Any installed grounded conductor shall not be connected to the equipment grounding conduc- tor or to the grounding electrode(s).

Exception No.1: For installations made in compliance with previous editions of this Code that permitted such connection, the grounded conductor run with the supply to the building or structure shall be permitted to serve as the ground-fault return path if all of the following requirements continue to be met:

(1) An equipment grounding conductor is not run with the supply to the building or structure.

(2) There are no continuous metallic paths bonded to the grounding system in each building or structure involved.

(3) Ground-fault protection of equiprnent has not been in- stalled on the supply side ofthefeeder(s).*

Sok szerencsét és biztonságot!

    
válasz adott 06.09.2017 19:49
forrás
1

A földelő rudaknak 8 '-nak kell lenniük, ha nincsenek tanúsítvánnyal, 2 rúdra van szükség. Ez lehet az oka a rossz talajjelzésnek.

    
válasz adott 06.09.2017 17:39
forrás
0

A hokey outlet tesztelőknél a legendák olyan hasznosak, mint a "magic 8-ball". Ők vad találgatások a problémára. Ez azt jelenti, hogy ezek az egyszerűek, amelyek 3 neonlámpa tesztet adnak egyszerre. Egyszerűen írtam az NG-t, a HN-t és a GH-t a fények alatt, levettem a legendáról, és hirtelen ez egy igazán hasznos eszköz.

Sajnosúgytűnik,hogyvannéhányhozzáadottdigitálislogikaazegyszerűfunkcionalitásmegrongálásához.

Ittvanaprobléma:

The new panel has a grounding wire that runs from the panel grounding bar to outside and is connected to a copper rod sunk 6 ft into the ground.

ésfullstop.Nézzükát.Aktuálishurkok.Ajelenleginemakarjaelérniaföld-et,aztakarja,hogyelérjeaforrást.Forróforráseseténsemleges.Aföldelőpajzsmégmindigúgyvantervezve,hogyforróforrásratérjenvissza,ésezaegysemlegesföldkötésenkeresztültörténikafőpanelén.

Természetesvillamosenergia,villámlásésESDesetébentermészetesenaforrásforrása.

AproblémaazÖnesetébenaz,hogyhelyesenszétválasztottaasemlegesésaföldetazalpanelen,deazegyetlenkapcsolataházésaházközöttegyszennyeződés.Tehátnégymódotlátok,hogyeztjavítsák,legrosszabbalegjobbat:

Húzzakiazokokat

JelenlegaGFCI-kazegyetlenvédelmisorod.Aföldelőrendszervalójábanönellenműködik,merthaegygépnekvanegyhibája,akkora"földelés" felgyullad, és veszélyes lesz. Természetesen a GFCI-nek meg kell akadályoznia ezt.

Használja a nagyapadt módszert (ha engedélyezve van)

Általában a semleges és a földet különválasztja az alpanelen. A most illegális módszer szerint, amelybe beillesztheted magad, a melléképületek ezt figyelmen kívül hagyhatják, kombinálhatják a semleges földet, és semlegesek a földre az alpanelen. Ebben az esetben pontosan ezt tenné.

Átalakítás 120V-ra; egy Hot to Be Ground

újbóli feladata

Ha nem tényleg, tényleg van szüksége a 240V-os kimenetre, akkor lehetősége van a szolgáltatás 120V-ra váltására. Hagyva egy forró, hogy felszabadítsd az extra drótot.

Ha az egyik vezetője csupasz huzal, vagy kisebb, mint a többiek, valószínűleg most semleges, és a talaj lesz. Ha az egyik zöld, akkor azt földelni kell. Ellenkező esetben válasszon egyet. Fontos, hogy ne keverjünk semlegeset és földet, így egyszerre változtatnék a főpanelen, és megmérném, hogy hogyan befolyásolja az alpanelt.

Egy alpanellel végződik, ahol a megszakító pozícióinak fele nem működik, általában minden más szóköz . Mozgassa a megszakítóit az élő terekhez, és kész. Ha üres töltőanyagokra van szükséged, csak $ 4 sima megszakítót használok. Nem sokkal többek, mint a nehezen megtalálható üres borítók, jobban felépítettek és hé - vannak tartalék megszakítók. A bürokrácia darabja N / C-vel, és mindent megtett.

Földi vezeték futtatása

A nukleáris lehetőség itt egy külön fizikai földhuzal futtatása. Ehhez nem kell ugyanazon az útvonalon használni, mint a vezetők - például ha lehetséges, hogy körbejárja a műútját, ezt megteheti. A szükséges méret kisebb, mint # 2, de réznek kell lennie, kivéve, ha megfelelő vezetékezési módszerrel telepíti.

A nem -nek ki kell szakítania a meglévő 3-vezetékes kábelt, és cserélnie kell 4-vezetékes kábellel. Ez buta pénzpazarlás lenne.

    
válasz adott 06.09.2017 18:43
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket