Hogyan használhatja a nonpsionikus karakter az erő ellenséges empátikus transzfert?

3

Egy 7-es szintű gonosz pap, akit én játszok, gyakran önmagát viszi a varázslat késleltetési halál ( Spell Compendium 63). Azt akarom, hogy a papi használhassa a pszionikus hatalmat ellenséges empatikus transzfer .

Van egy mágikus vagy pionikus elem, amely lehetővé teszi, hogy a papság használhassa ezt a hatalmat? Továbbá van-e módja annak, hogy a hatalom aktiválását egy halálos kapcsolóhoz kapcsolja?

    
készlet Multitallented 03.12.2015 20:20
forrás

2 válasz

2

Szerezz egy karma imádság gyöngyöt , és merítsd fel egy szintet a meghökkentő, a fájdalom és a szenvedés köpenyével.

A lelkesedés egyedülálló formája az új pszionikus képességek tanulásának, amely lehetővé teszi számára, hogy kiválasszon egy olyan hatalmat, amelyet képes megnyitni (vagyis nincs kifejezett maximális teljesítményszintje, csak az ő sokszínűségi szintjére épül). Egy karma imádsággolyó bármely isteni varázslóval aktiválható (amit nyilvánvalóan egy pap), de aztán általános +4 bónuszt ad a gördülési szintnek (nem kifejezetten isteni görbe szint). Alapértelmezés szerint a Psionic-Magic Transparency azt jelenti, hogy azok a tételek, amelyek bónuszt adnak a görgős szintnek, ugyanazt a bónuszt adják meg az osztószinten.

Tehát a papi / hűségesnek van egy ötödik szintje, ha egy karma imádságát használunk , amely elég magas ahhoz, hogy kiválassza a ellenséges empátikus transzfert a fájdalomtól és Szenvedő köpeny. A gyakorolt Manifestert (lelkesedést) követően ez az 5. szint fenntartása nélkül is fenntartható az imádsággolyó nélkül, így a ellenséges empatikus transzfer nem igényli használatát.

Ha a karma ima gyöngyszeme hatására a hatalom kiválasztása túlságosan sajnálatos az Ön számára, a gyakorolt Manifestert (lelkes) az első fokozatos, majd a második szint után lehet venni. a lelkes előnyöket élvezheti, és lehetővé teszi, hogy kiválassza a ellenséges empátikus transzfert .

    
válasz adott 04.12.2015 17:59
forrás
1

Csak adja meg neki

A GM-ként nincs szükség külön szabályra annak igazolásához. Az NPC egy gazember, akit történeti célokra hoztak létre, nincs ok arra, hogy korlátozza magát a PC karakterek létrehozásához használt szabályokkal. Különösen azért, mert ez egyszeri használat lesz, nem érdemes megnézni a mechanikát.

A GM-ek attól függnek, hogy mennyire ragaszkodnak a szabályokhoz. Ebben az esetben nincsenek olyan szabályok, amelyek korlátozzák a választást. A helyesírási listák és az osztály jellemzői a lejátszó karakterek létrehozásának szabályai. Ezek nem lehetnek korlátok (de esetleg durva iránymutatások) a kihívások létrehozásához.

A szabályok elleni védelem ügyvédje

A szabályok ügyvédei más kihívást jelentenek. Lehet, hogy egy csodálatos játékos csodálkozhat arról, hogyan lehet még egy papi pszichikai képességet használni, mivel nincs pszichikus osztályuk.

Ne szívja be az ügyvédet. A játékososztály leírásokban rejlő képességek nem a játék univerzum minden lehetséges összege - csak azok a lehetőségek, amelyeket a játékosok választhatnak. Ennek oka az úgynevezett "Játékos" kézikönyv.

Az ügyvédek elleni második védelem az, hogy emlékeztessük őket arra, hogy te vagy a bíró. A GM feladata a játékvilág létrehozása és az ésszerű döntés meghozatala. Alapvetően Ön a hatóság - nem a szabálykönyv. Természetesen, ha szignifikánsan eltérni fog az alapvető szabályoktól, jó etikett, hogy mindenkit tudjon előre.

Játékon belüli indoklás Az osztályszerkezetek használata a képesség igazolásához nem olyan fontos, hogy egy játékban található magyarázat van. Megkapta-e a papság a gonosz istenség vagy a természetfeletti teremtmény áldásaként? Talán egy ősi lelki civilizáció romjaiból származó műtermékből származik. Ha a mesemondó okod kényszerítő, a játékosoknak nem kell néznie a motorháztető alatt.

    
válasz adott 03.12.2015 20:57
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket