A 240v 14-50R összekapcsolása több párhuzamos fűtéssel párhuzamosan

0

Négy infravörös fűtőberendezésem van, amelyek mindegyike 6,67 amperet hoz létre 240v-on.

Minden melegítőnek piros, fekete és zöld vezetéke van: További információ (I SW-24 egyetlen lámpa modell)

Az Egyesült Államokban vagyok, és nemrégiben telepítettem egy NEMA 14-50 tárolót.

Hogyan tudom biztonságosan csatlakoztatni ezeket a négy fűtőtestet a tartályhoz? Ez egy átmeneti kapcsolat, mivel csak néhány percig kell vizsgálnom az összes fűtőtestet.

Az első gondolatom, hogy egy hosszabbító kábelt vezetünk (talán valami ilyesmi) egy négy dobozban, párhuzamosan?

Megpróbálom elkerülni egy villanyszerelő fizetését, mivel ez csak egy ideiglenes beállítás, és néhány percnyi tesztelés után nem lesz szükségem rá.

Minden betekintést nagyra értékelünk - köszönöm!

    
készlet MikeBman 15.06.2018 00:22
forrás

2 válasz

1

Ez nem törvényes vagy biztonságos, de minimális költséggel biztonságos.

Kapjon egy 120 mm-es (4-11 / 16) csatlakozódobozt és egy fedélet, amely megfelel az adott sütőzsinórnak megfelelő kábelbilincsnek, 4 kábelbilincsnek a fűtőkábelekhez, és három meglehetősen nagy huzalanyával, vagy váltakozva, 5/6 - a 6. pozícióig terjedő helyzetek. Szintén 1 lábnyi csupasz 10AWG-vezeték és egy # 10-32-es földcsavar (zöld pontok).

 • A 120 mm-es dobozban van egy 10-32-es megérintett lyuk, helyezze be a földcsavart, és csatolja a pisztolyt.

 • Húzza ki a lyukakat az összes kábelbilincsre, amely érthető lesz, ha a falra van szerelve, és szerelje fel az összes kábelbilincset, csavarja ki, így eljuthat.

 • Állandóan szerelje fel a dobozt a falra a 14-50-es tartály kábelének közelében. Természetesen ne hagyja lazán lógni. Kihúzzátok a zsinórokat, és adsz magadnak egy falat.

 • Hozd a szárítózsinórt a kábel szorítóba. Húzza meg.

 • Mindegyik fűtőzsinórt csatlakoztassuk egy kábelbilincshez. Húzza meg.

 • A következő vezetékek összekötéséhez használjon egy kötést: a) a tűzhely kábelkötegét, b) a csatlakozódobozból levő pisztolyt, és c) 4 fűtővezeték földelő vezetékét. Ezeknél a fűtőkábeleken jobb a földelő vezetékek!

 • Használjon egy csatolást, hogy a következőket kösse össze: a) a tűzhelykábelben lévő nehéz fekete vezetéket, és b) az egyes fűtőkábelek egyik vezetőjét (nem számít, hogy melyik).

 • Használjon egy csatolást, hogy a következőket kösse össze: a) a nehéz fehér vezetéket és b) a fennmaradó vezetőt az egyes fűtőkábelekben. Igen, hallottad. Fehér.

 • Helyezzen egy drót-anya sapkát a piros vezetékre, és ragassza rá, hogy ne essen le. A huzalanyák nem szeretnek egyetlen vezetéken maradni.

 • Helyezze a fedelet a dobozra.

 • Csatlakoztassa a 14-50 dugót. Világítsd fel ezt a babát!

Ha a várt / hirdetett hőt kapja, akkor téved, ha a fűtőberendezések 240 V-os. Ezek 120V. Azáltal, hogy ilyen módon csatlakozunk, most mentettük a fűtőtesteket.

Ha mindannyian fűtik, de a hő 1/4-ével a vártnál, akkor elhaladt a teszt. Húzza ki a 14-50-ös kábelt. Nyissa ki újra a dobozt, és tegye vissza az utolsó 4 lépést, de a piros vezetéket a fűtőberendezésekhez rögzíti, és a fehéret rögzíti. Most meg kell kapnia a munkákat.

Ez nem törvényes, mert ezek nem megengedettek a rugalmas zsinórok használatához, és visszaéljük a csapok szabályait, és ezek a fűtők nem szerepelnek hordozható vagy ideiglenes fűtőként. A helyes út egy alpanel, 20A-os megszakítók, amelyek 6-20 edényt táplálnának, és megfelelő kötés a melegítőkhöz, amelyeket a hordozhatóvá tesz.

    
válasz adott 15.06.2018 07:42
forrás
0

Ha a konnektor megfelelően van bekötve, akkor 40 amper-nek kell lennie folyamatosan. A leírt négy fűtőelem közül kevesebb, mint 30 amper, ami biztonságos tartományban marad.

A 40-50 amper értékű egyetlen hosszabbító kábel kezelni fogja a terhelést a kábel végéig. Megtakarítva a négy üzlethelyiség meglehetősen jelentős költségét, érdemes megfontolni, hogy megfelelő méretű huzalanyákat használjon, hogy összekapcsolja a pigtaileket a fűtőberendezésekből. Ennek a kutatásnak a részeként felfedeztem a csavaros csavaranyák létezését, ami jobban képes kezelni több vezetéket, de a kívánt mérethez nem vagyok olyan biztos.

Enyhén drágább lenne, ha a terminálblokkok biztonságosabb mechanikai csatlakozást biztosítanak.

Azt hiszem, az itt található kulcselem "ideiglenes", és nem haladja meg a használandó kábelek kapacitását.

    
válasz adott 15.06.2018 00:46
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket