AC áramkör megszakítóból, de nem váltakozó áramú a váltakozó áramú tápvezetékre a fürdőszobában (és ez a fürdőszoba fej / vezető a nyakláncban)

1

Háttér :

1) A vendég Fürdőszoba magányos tartálya GFCI. Ez a magányos tartály a daisy láncban levő ólom-tartály, amely a mesterfürdőben 3 lefelé tartó edényt tartalmaz. 2001-ben épült ház; az építő így tett.

< wonIncident : A csatlakoztatott hajszárító felesége a Master Bath végső sorába. áramkör megszakadt. Az erre az áramkörre kijelölt megszakító („GFCI fürdő”) nem tűnt ki. Állítsa vissza a GFCI Bath megszakítót, függetlenül attól, hogy minden egyes egyedi megszakító és ezután a master megszakító.

2) A multiméterrel teszteltük (3-szor) a panelben található „Bath GFCI” dedikált megszakítót (a panel minden egyéb megszakítóján kívül) - mindegyik jól működik.

3) A Mutlimeter 120 V-ot mutat, így a „Bath GFCI” megszakítót hagyja ezen áramkör számára. Ugyanakkor nincs áramforrás a vendég fürdőszobába.

< won Speciális megjegyzés: Nem található a vendég fürdőszobába egy upstream aljzat - az összes házat ellenőrizzük az egész házban - mindegyik működik (beleértve a GFCI-t is), kivéve természetesen a mesterfürdőben lévő három tartályhoz (amelyek a GFCI daisy lánc konfigurációjához a vendégfürdő után vannak).

< wonKérdés / Kérdés : Ha a megfelelő „120 G-os váltakozó áramú áram” elhagyja az áramkör-megszakítót, ami erre a „Fürdő-GFCI” áramkörre lett kifejlesztve, miért nincs hálózati feszültség / teljesítmény jönnek a Guest Bath tápegység / forró / ólomvezeték vezetékekbe (amelyek végül táplálják a főfürdő tartályokat)? Ne feledje, hogy eltávolítottam a GFCI tartályt / kimenetet a vendégfürdőből, és nincs áramforrás a tényleges tápegység / forró / vezeték vezetékhez. Tesztelve multiméterrel és feszültségmérővel.

Azóta huzalfedeleket helyeztem a vendég fürdőszobában levő kábelezésre, és állítsuk le a megszakítót, ha a vonalon lévő erő az isteni beavatkozással (vagy villanyszerelővel) csodálatos módon visszaáll. Ez a dió. És köszönjük minden betekintést, amit bárki tud nyújtani.

    
készlet Dazed and slightly confused 06.08.2017 22:45
forrás

3 válasz

1

Először is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik válaszoltak a kiváló tanácsokkal. És miután ellenőrizte a folytonosságot, a javasolt folyamatosság volt!

Ugyanakkor az agyamban lévő neuronok nem voltak folyamatosak, amíg észrevettem, hogy a két emeleti fürdőszobatartály ugyanazon daisy-lánc 20A áramkörében felfelé fordulhat a két földszinti fürdőszobában. - Idióta vagyok.

De a gasztronómiai védekezésemben az elektromos panelnek két különálló áramköre volt a két emeleti fürdőszobához, amelyek "Upstairs bath # 1" és "Upstairs bath # 2" címet kaptak. Feltételeztem, hogy a tartályokhoz és a világításhoz tartoznak. Nyilvánvaló, hogy az emeleti fürdőszobai lámpák és a tartályok nem ugyanazzal a körrel rendelkeznek, mint a legtöbb, nem akarják, hogy a lámpák kialudjanak, amikor a GFCI eléri a tartályokat.

A két különálló GFCI ágat az áramkörön tartani (egy ág a két emeleti fürdőszobában, és egy ágat a két földszinti fürdőszobában), az elektromos panelen levő forróvezeték és semleges vezetékek az 1. emeleti GFCI-edénybe kerülnek. A vonalak a megfelelő hátsó lyukakba vannak behelyezve a tartály hátoldalán (ezek szorító és csavarosak, nem tiszta hátlap). Ugyanakkor van még egy másik semleges / forró pár (a vendéglátó-fürdő GFCI-edényéből / -ig), amely az 1. emeleti GFCI-tartály hátsó részén lévő megfelelő lyukakhoz van csatlakoztatva. Tehát két semleges és két feketére van az 1. emeleti GFCI-edény alsó oldali csavar / szorítónyílásai. Ugyanezen az emeleten a fürdő # 1-es tartálya a terheléskábel csatlakozója, amely biztosítja a GFCI védelmet a lefelé áramló fürdőszobai 2. edényben.

Ez őrült volt, hogy kitaláljuk, de megértem.

Ki kellett cserélnem az 1. emeleti fürdőt (a "munkahorse" tápfeszültség-megosztó, teherhordó) GFCI-edényt, mert a forró / fekete vonal behelyezése / lyukasztóereje a földszinti vendég fürdőszobába került. Miért lőtték? Valószínűleg azért, mert a feleségem az elmúlt három évben megfizeti a 20AMP áramkört és a mester fürdőnk 15 AMP aljzatát (ugyanazon az áramkörön): (1) a túláradó szalon hajszárítóval (amely Wookie-t néhány másodperc alatt megszáríthat és a hangokat mint egy F14-es motor), (2) és egy „hajlakkoló” hajsütővas eszköz, és (3) egy vasaló - minden be van kapcsolva és egyidejűleg fut! Egy kis mini-három aljzat volt a 15Amp-es aljzatba csatlakoztatott csík egyszerre futtathatja ezeket az elemeket. A mini három kimeneti csík most a szemétbe kerül. Fogalmam sincs, hogy sok amperet dobott egyszerre az áramkörön és az aljzatnál! És telepítettem egy 20AMP-es tartályt a fő fürdőszobánkba, és elmagyaráztuk, hogy miért nem akarjuk, hogy mindegyik magas erősítőt egyszerre ugyanazon az áramkörön kapcsoljuk.

Elnézést a hosszú hozzászólásért, és köszönöm a kiváló tanácsot.

köszönhetően.

    
válasz adott 09.08.2017 09:41
forrás
0

tedd, amit mondott, és ha folytatod. a vezetékek között van egy másik probléma valahol. Ellenőrizném, hogy helyes-e, hogy az első a láncban. csak az a tény, hogy visszaáll, mond valamit. általában hatalom nélkül nem. előfordulhat, hogy vezetékes nyomjelzőt kell kapnia ahhoz, hogy megtalálja. van-e több üzlet a 2. között, és megnézem azokat, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem kerültek be a körbe     

válasz adott 07.08.2017 14:40
forrás
0

Ezt a problémát gyakran a daisy láncú tartályokban találom, ahol a hátsó ütéseket használják. Ellenőrizze az utolsó munkadarabot, hogy ki legyen kapcsolva, és húzza meg a forró fekete vezetéket és a fehér semlegeset. Ha jön ki, vagy úgy tűnik, égett a szigetelésen, akkor ott van a probléma. A kérdésed szerint azt hittem, hogy a GFCI-nek hatalma volt és rendben volt? Ha semmi sem működik, és a GFCI az első kimenet, akkor az lehet, hogy a tápcsatlakozás égett vagy leállt. Az utolsó lehetőség az, hogy az újabb GFCI kimenetek nem nyílnak meg, ha a GFCI áramköre sikertelenül fog működni, és nem fogja magának vagy a terhelési termináloknak. Ellenőrizheti, hogy a terminálokon 120-e van-e.

    
válasz adott 07.08.2017 15:16
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket