Milyen típusú alumíniumot használnak dekoratív díszítéshez?

0

Szeretnék hozzáadni egy 1/2 "fémcsíkot egy új kandallós térhez (melyet MDF-ből és vörös tölgyből kell készíteni), mint azt hangsúlyoztam, hogy az alumínium lemez jó lenne erre, mivel könnyen a DIYer-hez használható és nem költséghatékony. A dekoratív díszítés nem lesz közel a tűzhöz.

Néhány különböző típusú online olvasást követően nem vagyok benne biztos, hogy mi a legjobb típus. Van valaki tapasztalattal ebben? Mit javasolna?

Frissítés : valami hasonlót szeretnék létrehozni a link - a márvány és a festett MDF helyett. Szándékomban áll volt, hogy egy kis alumínium lapot vágjunk le (lehet, hogy festett sötét), amelyeket a képeken látható feketeített acél helyett kell használni.

Frissítés2:lásdazalábbiképetazaktuálishelyzethez.Akandallóegyelőregyártottfaégetőegység,amelyetazépítéskortelepítettek(1983).Afestetlengipszkartonazeredeti,fábólkészülttérhatásúhelyetmutatja,ésnagyonelavultvoltaw.r.t.stílus.Atérhatásúötletemcsakameglévőgipszkartononmegyát,fenntartvaazaktuálistávolságokatatűzhelynél.

    
készlet Simon P 23.09.2016 06:00
forrás

2 válasz

1

A helyi H.D./LOWE-k különböző díszítőlemezeket és bárrétegű alumíniumot tartalmaznak  De jobb, ha a helyi fémellátó házba vezet. Általában a legkedvezőbb áruk vannak, és még a legtöbbet is csökkenti ingyenesen vagy nagyon alacsony áron. És az általuk raktározott anyagminták, valamint a megrendelhető anyagok katalógusa lesz.
Ha egy suppler megkérdezi, hogy az ötvözet, 1100, 3003 vagy 5052 ragaszkodik. Ez a leggyakoribb és olcsóbb ötvözetek, amelyeket a közös gyártáshoz és dekoratív használatra használnak.

Egy ellátóháznak képesnek kell lennie egy brite befejezésre vagy mattra. A Sone egyoldalú zománcozott (lapok) is lehet, vagy eloxált.

    
válasz adott 24.09.2016 06:38
forrás
2

1/2 "by 1/2" X szerint (hosszú) alumínium szög , ha megkönnyíti a külső élet, ha megtalálod, és visszaszívja vagy ragasztóval.

Ha pontosan úgy néz ki, mint az a kép, nem használhatja az MDF-et .

... combustible materials shall not be in contact with the masonry or concrete walls less than 12 inches (305 mm)from the inside surface of the nearest firebox lining. –What is a fireplace facing and what is it used for?

Pl. (még ebben a képen is szögeket vágnak)

"A dekoratív díszítés nem lesz közel a tűzhöz." - Nem érdekel. A vágásnak bizonyos távolságra kell lennie a megnyitótól .

Tartsa az éghető anyagokat (gipszkarton, MDF, stb.) egy lábnyira a nyílástól minden irányban. Az alkalmazandó kivételeket lásd a kapcsolt kérdés .

Lásd még: Mennyi szabad hely szükséges a gáz kandalló?

    
válasz adott 24.09.2016 00:17
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket