Hogyan javíthatom a szivárgó WC-csavaranyát?

0

Van egy szivárgó WC, amit megpróbálok kijavítani (és a folyamatot még rosszabbá teszi). Úgy tűnik, hogy a szivárgás a kép jobb oldalán található sárgaréz anyából származik:

Ennek az anyának van egy alátétje, így remélhetőleg kicseréli az anyát vagy az alátétet fog csinálni. Bárki javasolhat / segíthet:

 • Ha meg kellene próbálnom kicserélni az egész anyát vagy csak az alátétet benne
 • Ahol megvásárolhatom ezeket az alkatrészeket az Egyesült Királyságban (nem tudom, hogy mit kereshetek a B & Q-n ...)
 • Ha kicserélem az anyát, bárki vezeti, hogyan távolíthatom el ezt a csőből nem tűnt könnyen le!)
 • A fehér cső jelenleg forog, amikor megpróbálom meghúzni (vagy lazítani) az anyát. Bármilyen ajánlás, hogy megszüntesse ezt a szorosabb pecsétet?
 • készlet Jamie G 08.10.2012 20:38
  forrás

  2 válasz

  1

  Valójában valamilyen típusú gumi, szilikon vagy más típusú rugalmas anyagi mosó dolog lesz az anyában. Az alábbi keresztmetszeti kép megpróbálja megmutatni, hogy hogyan működik a tipikus tömörítési típus.

  Ahogyacsavarmeghúzza,a"gumi" részt a menetes műanyag darab végéhez és a bejövő vízvezeték külső részéhez szorítja. A szivárgás előfordulhat, hogy ez a „gumi” rész kemény és rugalmatlan lesz. A vízhez hozzáadott korin ezt felgyorsíthatja. A kompressziós anya túlfeszítése szintén problémákat okoz. Előfordulhat, hogy a vízcsövön felhalmozódó korróziós hatás szivárgási problémákat is okozhat. Általában mindhárom elem kombinációja, és minden rendben van, amíg a csuklóban nincs hajlítás, majd elkezd szivárogni.

  A rögzítéshez javasoljuk, hogy cserélje ki a nyomóanyát és a "gumi" részt. Ha a bemeneti cső korrodálódik, tisztítsa meg acélgyapotkal. Ha a műanyag menetes részt az előző túlfeszültségtől megfosztják, akkor a töltőszelep-szerelvényt is ki kell cserélni a tartályban. Lehetővé kell tenni, hogy a hardver- vagy otthoni üzletekben pótalkatrészeket találjon. A helyettesítő alkatrészek általában viszonylag ésszerűek.

      
  válasz adott 09.10.2012 03:32
  forrás
  1

  Amikor az anya alatt van, az a mosógép belsejében, amely egy crox vagy nylon olívaolaj lehet, ha a rézcsőből kialakított crox van, akkor csak Pit Teflon szalagot helyezhet körülötte, hogy újra lezárja azt. réz olajbogyó. Ha ez egy nejlon olíva, csak egy éles kést használjon az olajbogyó kivágásához, majd csúsztassa le és cserélje ki, és ne tegye az olajbogyót ugyanazon a helyszínen a csőre, de nem zárja le megfelelően. Ami a menetes műanyagot illeti, csak egy szilárd fogantyú állítható fogóval. Úgy néz ki, mintha az anyát túlságosan meghúzták volna, ami csíkozhatta a műanyag szálat ...

      
  válasz adott 08.10.2012 23:14
  forrás

  Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket