A létezik egy alkalmazás a játékok könyvtárának nyomon követésére?

6

Gondolok valamire a Goodreads vagy LibraryThing vagy akár Steam. Mivel mindkettő könyvek és játékok (és néhányuk ingyenes PDF-ek, még annyira, mint ISBN-szám), kíváncsi vagyok, vajon valaki felfedez-e egy jó alkalmazást / webhelyet ezeknek a dolgoknak a hasznos nyomon követéséhez .

    
készlet Zelbinian 19.05.2013 22:14
forrás

2 válasz

4

A dedikált emberek a RPGGeeken az RPG-k, a kapcsolódó RPG-k családjai, a szabály és a forráskönyvek, a fedőképek, az anyagok adatbázisát tartják fenn , tartozékok, ISBN (ahol vannak), RPG tervezők, művészek stb. Mindegyik kategóriába sorolható, és az elemek egymással összekapcsolódnak a valóságos kapcsolataikban, hogy a kapcsolódó anyagokkal és játékokkal való kapcsolatok könnyen megtalálhatók legyenek és követhetők legyenek.

Majdnem pontosan olyan, mint a LibraryThing / Goodreads, de az RPG-k esetében. Megfigyelheti a játékokat (több kiadásban és változatban), vagy már a múltban volt, de eladtak vagy eladtak. Megtalálhatja a még nem ismert játékok kiadásait. Azt is (ha úgy tetszik) nyomon követheti azokat a munkameneteket, amelyeket játszottál, és amelyek a kedvencek, és egyéb ilyen személyes adatok. Van egy kereskedési funkció, hogy összehasonlíthassa a kívánságlistát mások kereskedési játéklistáival és fordítva. A közösség nagyon aktív, és a webhely integrált fórumai közül néhány olyan civil, amit valaha is részt vettem. Mivel a webhelyhez való csatlakozás elsődleges motívuma az összes közzétett RPG és kapcsolódó elem igazságos nyilvántartása és összeállítása. és annak módszerei érettek és kevésbé aggódnak, hogy vitatkoznak egy kiadási háborúban, mint amennyire arról van szó, hogy megosszák szerelmüket a sok RPG-vel szemben.

Röviden, az RPGGeek pontosan úgy néz ki, mint amit keres, és azt hiszem, nagyon örülsz, hogy felfedezed. Példaként a felfedezés elindításához itt a Lady Blackbird és Mythender .

Az RPGGeek-et ugyanaz a szoftver és az emberek a rendkívül sikeres BoardGameGeek mögött futtatják, így kitűnő eredményeket érnek el, és itt maradnak, hogy a saját gyűjteménye katalógusba állítása vagy az általános adatbázis bővítése jó befektetés. időt.

    
válasz adott 20.05.2013 00:47
forrás
1

A referenciakezelés szoftvert érdemes megnézni, amelyet általában a szakirodalom megszervezésére használnak, de valószínűleg megfelel az Ön esetének.

Személyes tapasztalatok alapján ajánlhatom a Zotero -t. Nyílt forráskódú, PDF-fájlokat (vagy bármilyen dokumentumot) csatolhat helyőrzőkhöz, címkézheti a helyőrzőket és rendezheti azokat a mappákban. Néhány száz referencia könyvtárak átnézése - ha megfelelően szervezett - elég kényelmes és gyors.

    
válasz adott 19.05.2013 22:56
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket