Hogy felgyorsíthatom azt a sebességet, amelyen a gitt szárad?

6

(Lassan) felújítjuk a házunk ablakai és az aktuális ablak problémákat okoz. Gyors munkát kellett volna tennie (különösen ebben az évszakban), mert maraton lett, mert a gitt nem lesz száraz.

Meg kellett cserélnünk egy pár üveglapot (az egyik megrepedt, és a hőtörő segítségével eltávolítottuk a másikat, hogy eltávolítsuk a festéket), így tudtuk, hogy egy kis időbe telik. Az előző ablakban a gitt három hetet vett igénybe ahhoz, hogy elég száraz legyen ahhoz, hogy részben festeni tudjon, mert (mint gondoltuk) túl sok olaj volt. Tehát ezúttal először hengereltük a gittet az újságra, hogy megpróbáljuk eltávolítani a felesleges olajat. Úgy tűnt, hogy működik, de két hét múlva a gitt még mindig puha.

Megpróbáltuk állni az ablakokat a radiátor mellett, de minden, ami úgy tűnt, lágyabbá vált (ami nyilvánvalóan utólag fog történni).

Tehát, mivel nem akarjuk megismerni az ablakokat, mit tehetünk a szárítási folyamat felgyorsítása érdekében.

Le kellett zárnunk a szobát, és a lehető legjobban fedeznünk kell az ablakot.

találtam ezt a tanácsot a DoItYourself.com oldalon, amely nem igazán segít, mivel azt mondja, más anyagokat használ!

A válaszok a e bejegyzésre a DIY-fórumokon a legjobb és esetleg ellentmondásosak, mivel a nedvességet (!) a szárítási folyamat gyorsítása érdekében ajánljuk.

    
készlet ChrisF 21.11.2010 12:52
forrás

6 válasz

3

A fűtés lágyabbá teszi a gittet, ezért felmelegítheti, hogy eltávolítsa. A gitt nagyon sokáig marad puha. Kezdetben nem olyan jól kiszárad, mint az oxidáció, ami bőrt képez rajta.

Ha feltétlenül ki kell festenie, akkor valószínűleg használnia kell a latex alapú üvegezőanyagok egyikét. Ha egy hagyományosat szeretne használni, akkor festje fel, amint a bőr elég ahhoz, hogy a festék ragaszkodjon hozzá. Azt hiszem, valószínűleg olaj alapú festékeket kell használnia, de ellenőrizze a gitten található utasításokat.

Ha engedélyezi, hogy a használat során pontosan melyik gittet használja, ez segíthet a jobb válaszokban.

    
válasz adott 22.11.2010 19:14
forrás
1

Törölje le a gittet ásványi szeszesitalokkal, ezáltal távolítson el néhány olajat és gyorsabban gyógyuljon.

    
válasz adott 22.11.2010 23:02
forrás
1

Mindig DAP üvegezésű vegyületet használok, és soha nem volt probléma, hogy 24 órával később meg tudom festeni. Azt hiszem, ott van egy rossz vagy régi sorsod. Menjen a latex alapú termékekre, és nem lesz ugyanaz a probléma. jó szerencsét.

    
válasz adott 28.11.2010 23:13
forrás
1

Több mint 35 éve mázoló voltam, és mindent a gitt tekintetében tartok. Gyorsan beállítható gitt vásárolhat, ahol egy porban keveredik, ami kb. 3 nap alatt bőrt képez, vagy kis mennyiségű poli-töltőanyaggal keverjük össze. A gitt 4 napon belül készen áll a festésre.

    
válasz adott 11.01.2016 20:14
forrás
0

ived évek óta festett üvegeket, és egy fehérítő port használok, amellyel az ólomüveg üzletek eladnak, behelyezed a gittet, majd megragad egy ecsetet a porban, és ecsettel rázza fel a gittes vonalakon. néhány nap múlva

    
válasz adott 09.11.2016 03:46
forrás
-1

A hajszárítót óvatosan használja szárazra.

    
válasz adott 13.02.2019 18:32
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket