Hogyan térhetem vissza újra a betontermet?

3

Megpróbálom kitalálni a legköltséghatékonyabb módszert a beton teraszának javítására. Körülbelül 30 évig élt, de a közelmúltban egy része elkezdett eléggé rosszul lenni, annyira rossz, hogy tényleg nem ülsz egy székre. A lapok 10 "x 10" és 5 "vastagságúak. A födémek enyhén telepedtek le, de nagyrészt elég szépek. Egy kis fedélzet és rámpa épül fel annak egy része fölé, és megnehezíti egy jelentős Elolvastam néhány rossz véleményt a betonfeltöltőről, hogy ez nem fog több mint egy évig tartani, tehát mi a lehetőségem?

azt is fontolgattam, hogy fedezem a fedéllel ...

    
készlet user379468 15.06.2015 01:31
forrás

2 válasz

2

Mapei termékekkel kombináltam a betonterületemet. Nagyszerűen dolgozott. A betonfelületek rendszerei valóban felejthetetlenek, ha hibát követ el, amikor kiválasztja és alkalmazza a termékeket. Annak érdekében, hogy biztos legyen abban, hogy a helyes úton van, feltétlenül meg kell kérnie a Mapei rep-től, hogy ajánlja a megfelelő termékeket és technikákat - ezt tettem.

Két nagy betonfeltöltési projektet végeztem és konkrét munkatársakkal dolgoztam. Megtanultam, hogy a kémia elég bonyolult, hogy nem célszerű betonburkoló rendszerek használata a gyár támogatása nélkül. Kérdések merülnek fel pontosan arról, hogy melyik terméket kell használni és hogyan kell használni, hogy csak a gyárban lévő vegyészek tudják a helyes választ. És ha csak kitalálod, kockáztatod az egész projektedet.

Beszéljen a Mapei repjével, legyen alapos a megfelelő termék kiválasztásával, és alaposan kövesse az alkalmazás utasításait. Ha kihagyja a lépéseket, a siker esélye elég alacsony, és a felszínre kerülés valószínűleg csúnya vagy héj vagy mindkettő. Másrészt, minden olyan projekt, amit láttam, hogy ezeket a lépéseket követtem, sikeres volt.

    
válasz adott 16.06.2015 15:40
forrás
1

Nem hiszem, hogy lefedhetnéd egy újrakezelővel. A betonszórás valószínűleg csak megmarad, így minden felújított anyag csak a beton mellett leszedik.

Hideg éghajlatban él? Ha igen, ne használjon jégmentesítőt (sót) a betonra. Ez rosszabbá teszi a problémát.

Azt hiszem, jó ötlet a fedélzeten. Bár ez nem minden olyan olcsó. Ez jól néz ki. Plusz, könnyen telepíthető. Ikea elad néhányat:

link

Tehát talán ez egy lehetőség.

    
válasz adott 15.06.2015 06:28
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket

- lehetséges, hogy Hulk Asgardra repült? [zárva]______ 34283 ___

Mark Ruffalo (aki Hulkot játszik) közölte velünk, hogy főszereplője lesz a következő Thor: Ragnarok .

Szeretném tudni, hogy lehetséges-e, hogy amikor Hulk a Ultron kora végén található quinjetben van, akkor Asgardba ment volna, hogy megjelenjen a filmben?

    
______ azszpr109132 ___

kétséges.

Négyféleképpen juthat el a Földről Asgardba, amit eddig láttunk:

  • A tartományok közötti parancsikonok. Látjuk, hogy Loki az egyiket használja a Thor: A sötét világban . Mivel ez a Rainbow Bridge anyag jelenlétére támaszkodik, nem valószínű, hogy Hulk ezt használná. Szándékosan vagy véletlenül használnia kell a Rainbow Bridge anyagot a Földön. Mivel nem tudjuk, hogy Bruce Banner jól ismeri a Asgardian intergalaktikus utazását , nem valószínű, hogy célzottan használja a cucc. És mivel még soha nem láttunk természetes szivárványhíd anyagokat a Földön, valószínűtlen, hogy megbotlik rajta.
  • Rendszeres intergalaktikus technológia, a A galaxis őrzői . Peter Quill-t a Ravagers a Földtől a a galaxis , amelyet a galaxis őrzői alatt látunk, ami azt jelzi, hogy az intergalaktikus utazás a technológián keresztül elérhető a Ravagers számára. De nem láttunk arra utaló jelet, hogy Bruce Banner ismerete vagy hozzáférése van ehhez a technológiához.
  • A Bifrost, a Thor filmekből. Ez lenne a valószínű módja annak, hogy eljuthasson a Földről Asgardba, feltételezve, hogy ott van a Thor: Ragnarok -ban. Ez az egyetlen módszer, amiről ismert, hogy hozzáférhet hozzá, de ez nem olyan, ami megfelel a kérdés specifikációinak, mivel ez nem valami, amit a Hulk csak a sugárban történő repüléssel érhet el.
  • Sötét energia , ami egy másik Asgardian technológia / mágia. Ez ugyanazokkal a problémákkal rendelkezik, mint az # 1, mivel a Banner valószínűleg nem rendelkezik az Odin számára elérhető ismeretekkel és technológiával. (köszönet a CBredlownak)
  • Érdemes megemlíteni, hogy Joss Whedon eredetileg azt akartam , hogy felvegyen egy lövést a Avengers: Ultron korában , ahol Hulk repül a felső légkörbe, de ezt megtiltotta. Ez azt jelenti, hogy a Ultron Age idején a Marvel nem akarta megmutatni a Hulk-t, aki csak a világon repül, ami azt sugallja, hogy ez nem lesz, hogy Hulk hogyan juthat el egy másik birodalmába < Thor: Ragnarok .

        
    ___ Meg lehet húzni egy puha főtt tojást?