Levél egy regény címéből, amelyet vérfarkas nézőpontból írtak?

10

Már régen elolvastam az 1981 előtt írt papírkötést (néha a 60-as vagy 70-es években találom). A történet a főszereplő szemszögéből készült, aki emberi férfi volt, aki vérfarkává alakulhatott. A farkas formában a szerző leírta, hogy mit érez a farkas, mint például a nyúl illata, az öszvér tehén, és a sebesség és az erő érzése, ahogy a mezőkön átment.

    
készlet monzie 04.01.2015 14:59
forrás

3 válasz

3

Ezt elküldve, mivel azt a megjegyzésekben kaptam: Robert Stallman, „The Orphan”, 1980-ban jelent meg. Ez egy későn harapott, de az első ember főszereplője sok leírást ír le az állati érzékeiről.

    
válasz adott 22.01.2015 21:09
forrás
3

Ezt a könyvet 1989-ben írták, de lehet, hogy ezt keresed. A Wolf's Hour által Robert R. McCammon. Ez egy első személy számla egy vérfarkas szövetséges titkos ügynökről a második világháború alatt. A narratíva magában foglalja az embertől a vérfarkasig tartó megharapásról és az embertől a farkasig eltöltött idejét, valamint a humán és farkas formában szerzett tapasztalatait, miután elhagyta a csomagot, és jól fizetett és magas színvonalú (és titokban) vérfarkas lett, amely a következő: Észak-Afrika Franciaországba.

    
válasz adott 05.01.2015 06:28
forrás
3

George RR Martinnak van egy rövid története / novella neve A bőrkereskedelem .

A történet egyik főszereplője egy férfi vérfarkas. A történet elején farkas formává alakul át, és mindent a fejlett érzékein keresztül ír le.

A másik főszereplő egy női rendőr, aki legjobban a (ismeretlen) vérfarkas fickóját sült, és akinek az apja, aki szintén rendőr volt, brutálisan meggyilkolta azt, ami vérfarkasnak tűnt.

Együttesen megvizsgálják az élő vérfarkas srác barátjának meggyilkolását.

(Megjegyzés: Megértem, hogy ez egy messze lövés, de azt hiszem, érdemes megőrizni az információt itt, ha segít.)

    
válasz adott 05.01.2015 15:33
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket