Alt forró fehér és piros vezetékek, semleges fekete? A mozgásérzékelő kapcsoló csatlakoztatása

1

Egy standard kapcsolót cserélek egy Hubbell ws2000w-vel. A fény 3 irányban van, csak az egyik kapcsolót cserélem. A hubbell kapcsoló fekete (vonal), piros (terhelés), zöld (föld) és sárga (utazó) huzal. Úgy tűnik, a kapcsoló ki van kapcsolva. Vezetékes fehér (alt vonal), piros (alt vonal), fekete (semleges?) És réz (föld) volt.

A multiméteremet 120 feszültség olvasására használtam a bejövő vonalon. Így kaptam meg a 0-as olvasást a fekete vezetéken, amikor a második kapcsoló mindkét pozícióban volt. A fehér és a piros kapcsoló a kapcsoló két pozíciója alapján forróvá válik.

Semmi sem szerepel a sorban a kapcsolt semleges, de kíváncsi vagyok, ha többet kell tennem, mint csak a forró vonalak jelölése. Azt is, hogy pontosan hogyan csatlakoztatom ezt a hubbell kapcsolót?

Vörösvörös csengő a Vörösvörösig?

Fekete csengő a fehér vonalhoz?

Zöld csengő a vonal rézhez?

Sárgásgomb sárga vagy anya vagy fekete vagy ??

A hubbell kapcsolónak volt egy nyílása semleges, de semmit nem lehetett csatlakoztatni.

    
készlet evv_gis 11.10.2018 23:32
forrás

2 válasz

3

Sokat hallok az utazóról. A 3-utas kapcsolók nem rendelkeznek utazóval. Két van.

Így néz ki a 3-utas áramkör:

Mintlátható,azegyikutazóforró,ésazegyiknem.Azelső3-irányúkapcsolókkapcsolása,amelyekközülazegyikforró.

Tehátbármikor,amikorvanegy3-utaskapcsoló,vegyeészreakétdrótcsavarttartalmazóvezetéket,vagynema"közös" terminálon. Ezek a két utazó. Amit csinálok, megyek egyenesen a sárga szalagra, és mindkettőjükben mindkettőn sárga jelzéssel. Az Ön esetében ez a vörös és fehér vezetékek. Nem semlegesek, sem forróak vagy bármi más, amit akarnak, hogy utazók legyenek. Az intelligens kapcsolótól függően azonban újra át lehet feladni, hogy valami más legyen.

Mivel 3-utas üzemmódban dolgozik, el kell olvasnia a Hubbell dokumentációt arról, hogy hogyan kívánja vezetni az áramkör. Ez attól is függ, hogy a 3-utas komplexum milyen módon van bekötve. Néha nincs választása, és nem tudja telepíteni az intelligens kapcsolót a preferencia helyén, csak azért, mert a szükséges vezetékek nincsenek jelen a helyszínen.

    
válasz adott 12.10.2018 08:13
forrás
1

A másik kapcsoló kábelezésének ellenőrzésére vonatkozó javaslatnak köszönhetően, és a megjegyzést, hogy a fekete nem semleges. Ez ellenőriztem, hogy milyen vezetékek voltak forróak a második kapcsoló fényéből, ami vörösnek és feketenek bizonyult. Mert 3-as út volt, a hots a fény után váltott az új kapcsolóra. Olyan piros, fekete és fekete, piros. Az egyetlen probléma, ami még mindig nem az, hogy tényleg egy kérdés, az utazónak nincs második mozgásérzékelő kapcsolója a csatlakozáshoz és egy 3-utas mozgásérzékelővé. Tényleg nem kell, mert az érzékelő mindkét belépési utat a helyiségbe veszi, így össze fogom csavarni a hots-ot, hogy bezárjam ezt az áramkört, és a második kapcsolótól kivágjuk a semlegeset, távolítsuk el a kapcsolót és fedjük le a kapcsolót .

    
válasz adott 12.10.2018 05:20
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket