Harmadik alkalommal a vízum elutasítása [másolat]

-1

Hát ez a harmadik ukrán vízum elutasításom, és bár az ECO kétszer azt mondta, hogy nem volt probléma a fizetésemben, mégis ez volt a válasz A másik ok miatt mondd meg nekem,

És azoknak, akik azt fogják mondani, hogy ügyvédet vegyek fel, jól találkoztam még az Egyesült Királyságban élő ügyvédekkel, mégis válaszoltak, hogy nem foglalkoznak egyiptomi állampolgárokkal, vagy egyáltalán nem foglalkoznak az Egyesült Királysággal

    
készlet samir287 12.05.2018 03:55
forrás

2 válasz

1

link

Próbáljon meg találni egy ügyvédet a Bevándorlási Jogászok Szövetségén keresztül.

Az Ön kérdésére adott válaszában, amelyet egyértelműen befolyásol a csalódottság, minden egyes kérelmet egyénileg értékelnek, és a pénzügyi helyzetét összességében értékelik. Ez azt jelenti, hogy a fizetést, az eszközöket és a megtakarításokat együttesen vesszük figyelembe. Az ezen a webhelyen található egyéb kérdéseinken úgy tűnik, hogy a vízumhivatalhoz való tájékoztatás zavaros.

Ezért több ember azt tanácsolta, hogy ügyvédet használjon. Nem sikerült megtalálni, és úgy döntött, hogy egyedül próbálkozik újra. Ahogy itt jósoltuk, az alkalmazás újra sikertelen.

Mivel nehézségei vannak angolul kifejezni, úgy gondolom, hogy fennáll a kockázat, ha az Egyesült Királyságba kerülsz. Meg kell próbálnod egy gyakorlati plab szolgáltatást találni Egyiptomban vagy az interneten keresztül videón keresztül (sajnálom, nincs több információm erről), mielőtt több időt és pénzt költene a vízumokra.

    
válasz adott 12.05.2018 07:34
forrás
1

Az ECO-nak képesnek kell lennie arra, hogy illeszkedjen a bankszámláján szereplő betétekkel ellátott foglalkoztatási levélhez és fizetéshez, ez segít bizonyítani, hogy az előbbi valódi. A megtakarítások több mint felét az utazásra tervezve nem biztos, hogy a jövedelem szintje miatt (lásd 'Proportionality' itt Ha be kell nyújtanom bankszámlakivonatokat az Egyesült Királyság vízumkérelme során? Mit mondanak rólam?

    
válasz adott 12.05.2018 09:22
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket