Ki volt a Goatee Man a „Ő soha nem halt meg”

5

A Ő soha nem halt meg című filmben világossá vált, hogy a legtöbb ember nem látja a Goatee embert, bár Hősünk különböző „jelentős” pontokon tűnik. Amikor a Hős rátalál, magában foglalja azt a kijelentést, hogy „Nincs Isten” , így feltételezhetjük, hogy nem akarja képviselni Istent. A végén végül eléggé démoni hanggal beszél (első alkalommal).

De még mindig nem vagyok biztos benne, hogy ki vagy mit akar képviselni - az ördög? (néhány naszteresebb jeleneten van, de néhány ártalmatlan is.) Halál? (Ott van néhány gyilkosságra, de nem mindegyikükre, és néhány megjelenése nem halálhoz vezet.) Talán az egyik elnevezett angyal?

Néhány interjút láttam a főszereplőről, de nem láttam egyértelmű magyarázatot arra vonatkozóan, hogy mi az.

[Mivel a főszereplő a keresztény biblia figurája, a bibliai információ a logikai válaszok körébe tartozik.]

    
készlet K-H-W 03.07.2016 01:01
forrás

7 válasz

5

A Kronos görög mitológiából származik, alig alkalmazható itt.

Azt hiszem, hogy a kecskefélék Samael, a Halál angyala.

Bár a keresztény Biblia Káin Atyját Ádámnak nevezi, a zsidó szöveg arra következtet, hogy egy angyal elcsábította Évát. Valószínűleg Samael (más néven "The Seducer" és "The Destroyer") a bűnös. Ez alátámasztja azt a hegeket, amelyeket Jack a film elején a hátán mutat. Bizonyíték lenne arra, hogy Jack Nephilim, vagy "Half Angel".

    
válasz adott 30.06.2017 17:22
forrás
3

Ezt a blogbejegyzést találta:

link

A "CalEd" a cikkben megjelent:

I was at the screening with the director and Henrry, someone ask who the Goatee man was, they said its up to you to decide

Ha ez helyes, úgy tűnik, hogy az egyik szándékosan bal-homályos telek eszköz. Előfordulhat, hogy nem kaphat megfelelő választ.

    
válasz adott 17.09.2016 00:34
forrás
-1

Isten figyeli, hogy Kain áthalad a büntetésén, és időnként bepillantott rá, hogy megbizonyosodjon róla, hogy még mindig a földön vándorol. Antagonizálva őt, nem beszélve vele, hogy tovább tudja meggyőzni az általa megölelt okot (elhanyagolva Cain-t, és felhívva a figyelmet a képességekre) Ez része a büntetésének. Bárki, aki megpróbálja megölni Cain-t, 7-szer rosszabbul fog szenvedni, amit feltételezem, hogy a végső fickóval fog megtörténni, az Isten kezében.

    
válasz adott 07.10.2016 14:54
forrás
-1

A Goatee Man Kronos. Az idő kapuja. Figyeljük meg, hogy Cain dobja az órát a falra, amikor a lánya kérdezi tőle.

    
válasz adott 14.10.2016 14:11
forrás
-1

Hogyan maga a halál? Ahogy ő lenne az, aki megengedte a jack meghalását ... végül ő könyörög neki, hogy „hadd haljak”, aki Istenre utal, mint „ő”, így a kecskefélék nem Isten. Az ördög / sátán elmélete számomra elfogadható .... de úgy gondolom, hogy a halál jobban illik. Nincs bizonyíték csak a véleményemre ... mégis szerette a filmet!

    
válasz adott 29.07.2017 04:01
forrás
-2

Nem tudom, de ha kitalálnom kellene, az ördög vagy Isten lenne. Az oka lehet az Isten. Kain arról szól, hogy miért nem szabad megölni az embert. Aztán azt mondja, hogy miért nem hagyja meghalni, és Isten megtartja a halál kulcsait. Aztán visszamegy és elárulja őt arról, hogy megölte Abelt, ahogy Isten kedvez. Ha a Bibliával jársz, Isten hangja olyan volt, mint a mennydörgés, vagy suttogás volt. A férfi úgy hangzott, mintha a hangja mennydörgés lenne. Akkor, ha előtte nézed a lángoló italt. Mikor Isten eljött Mózeshez, lángoló bokrot használt. Ha csak visszalépsz a rantra, megpróbálja felkavarni az embert, hogy megölje őt. Csak olyan ember, mint Isten, meg tudta emelni az átokát és megölni. Most az ok, amiért az ördög lehet. Ha visszajön a film elejére, 2 sebhely látható Jack hátán. Úgy nézett ki, mint a vágott szárnyak hegek. Jack aka Kain lehetett volna Nefilim. Akkor, ha ez nem elég, akkor mi van az ijesztő hangon, ahogyan az öregember Alexre nézett, ami eléggé rossznak tűnt. Aztán ott van az ördög a gonosz, és inkább kínozza az embereket, majd megadja nekik, amit akar. Annak érdekében, hogy valaki örökre éljen, a vér megérzése eléggé gonosz.

    
válasz adott 13.08.2017 08:38
forrás
-3

Feltételeztem, hogy ő Isten, mert figyelmen kívül hagyja Jacket, és ez az, ami elkeseredett Cain először, és meg akarta ölni Able-t.

    
válasz adott 16.09.2016 22:51
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket