Mi nyerte meg az Anakin Skywalker a Boonta Eve Classic pod verseny megnyerését?

12

A A fantomveszélyben Anakin Skywalker részt vett a Boonta Eve Classic-ban, a Tatooine-i versenypályán. Miután megnyerte a versenyt, Anakin kapott valamit a verseny házigazdáitól, a Hutts-tól, vagyis pénztárcától vagy más nyereménytől?

    
készlet Brandon 05.06.2013 15:29
forrás

3 válasz

23

Anakin Qui-Gon alkudozásán keresztül nyert pénzt a versenyből, de Qui-Gon lényegében a részeik javára fordította a hajót. Ő is megnyerte a Boonta Kupát , de nem világos, hogy ez egy tényleges csésze (például az NHL Stanley Kupa), vagy csak a nyereményalap neve. Személy szerint az egyetlen dolog, amit ténylegesen kapott, az a szabadsága, és ez is inkább a Qui-Gon tárgyalásainak eredménye volt.

Az Episode I filmszkriptből:

WATTO So, you supply the Pod and the entry fee; I supply the boy. We split the winnings fifty-fifty, I think.

QUI-GON Fifty-fifty!?! If it's going to be fifty-fifty, I suggest you front the cash for the entry. If we win, you keep all the winnings, minus the cost of the parts I need... If we lose, you keep my ship. WATTO thinks about this. ANAKIN tries not to be nervous.

QUI-GON Either way, you win.

Emellett Anakin Podracerét a verseny után értékesítették Sebulba-nak, és pénzt adtak a Shmi Skywalkernek.

    
válasz adott 05.06.2013 17:13
forrás
7

Anakin Skywalker rabszolga volt, amikor részt vett a versenyen. Nem valószínű, hogy személyesen nyert semmit. Egy oldalsó jegyzetben ő biztosította saját szabadságát a győzelemben, a Qui-Gon Jinn és a Watto közötti tét miatt.

    
válasz adott 05.06.2013 15:32
forrás
2

Más válaszok a versenyekre vonatkozó tétekre és ilyen körülményekre utalnak, de azt hiszem, megkérdezi, hogy van-e nyeremény a verseny megnyeréséért, vagy csak a tétek támogatása. A Boonta Eve Classic Podrace győztesének egyetlen díjazása vagy díjazása megjelent a III. Epizód újításában:

Not because of the overwhelming odds, or the danger he was in; he didn't care about odds, and he didn't think of himself as being in any particular danger. A few wings of droid fighters didn't much scare a man who'd been a Podracer since he was six, and had won the Boonta Cup at nine. Who was, in fact, the only human to ever finish a Podrace, let alone win one.

(Hangsúly.)

    
válasz adott 06.06.2013 14:46
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket