Az ATC-nél szükség van-e egy másik megközelítésre való áttérésre a nem tornyos repülőtéren?

19

Amikor egy nem megközelített repülőtéren egy műszeres megközelítésre kerül, a megközelítés / központvezérlő törli a megközelítést, és jóváhagyja a frekvencia változását a CTAF-be.

Miután egy bizonyos megközelítést töröltek és frekvenciákat változtattak meg, ha később úgy dönt, hogy el kell térnie a tervezett megközelítéstől (pl. az egyenes vagy körvonalas helyett), meg kell kapnia a felülvizsgált engedélyt a megközelítésvezérlő, vagy az elzáródás vagy körkörös körbe való behatolás feltételezése?

    
készlet newmanth 01.04.2014 22:33
forrás

1 válasz

6

Idézve az Eszközkezelési kézikönyvből, 4-6. oldal:

APPROACH CLEARANCE

The approach clearance provides guidance to a position from where you can execute the approach, and it also clears you to fly that approach. If only one approach pro- cedure exists, or if ATC authorizes you to execute the approach procedure of your choice, the clearance may be worded as simply as “… cleared for approach.” If ATC wants to restrict you to a specific approach, the controller names the approach in the clearance—for example, “…cleared ILS Runway 35 Right approach.”

When the landing will be made on a runway that is not aligned with the approach being flown, the controller may issue a circling approach clearance, such as “…cleared for VOR Runway 17 approach, circle to land Runway 23.”

Ha tehát a megközelítést nevezik, akkor erre a megközelítésre korlátozódik.

A könyv többi részén kerestem azokat a tételeket, amelyek kifejezetten a nem tornyosított műveletekhez kapcsolódtak, és nem találtam semmit, ami ellentmondana ennek.

    
válasz adott 02.04.2014 08:20
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket