A legjobb kések, amelyek nem igényelnek rendszeres élezést

4

Egy kést keresek, amelyet nem kell rendszeresen élesíteni. A kés a csuklós sérülteknek szól, és nehezen kell élesíteni a késüket.

    
készlet Joey 11.03.2017 08:56
forrás

3 válasz

7

A kerámia kések örökké tartják az élüket, de törékenyek. Amíg nem esnek le, rendben kell lenniük.

"Ergonómikus kerámia kés" és néhány elem felugrott.

    
válasz adott 11.03.2017 10:55
forrás
4

Ha a kerámia és / vagy a fogazott kések nem működnek megoldásként, itt találhatók azok a pontok, amelyeknél az acél kés kiválasztása kevésbé gyakori.

Egy jó kiindulási pont egy viszonylag kemény (60-62 HRC) és nagy kopásállóságú acélból készült VG-10 kés kiválasztása (nem VG-10 alagsorban: mégis úgy tűnik, hogy sok baj lehet az acélból készült kés) vagy Aritsugu A-típusú acéljából jól ismert, hogy jó választás erre a célra.

A kulcs az, aki végül élesíti (lehet egy másik személy, talán egy profi), hogy megfelelően kell élesítenie - nincs vezetékes él. nincs túlmelegedés. az élező szögek intelligens választása a kés és a felhasználó illeszkedéséhez. tanácsot ad a felhasználónak, hogy mit tegyen, és ne tegye meg.

Szintén ajánlott az élesítés, ha újdonság: nagyon kevés kést kap az optimális él, amikor új.

Alternatív megoldásként egy olyan kés, amely jól illeszkedik az ugyanazon gyártó által gyártott vagy jóváhagyott élesítő segédeszközökhöz (Wusthof és Global kínál ilyen), működhet - az ilyen eszközökkel történő élesítés nem ideális, de néhány számára elfogadható.

    
válasz adott 16.05.2017 12:42
forrás
0

Ne higgyétek el a marketinget - bármelyik kés elkeseredett használat után.

De ... Nem kell minden alkalommal élesíteni a kést! Nem kell a főzőkésekkel borotválni. Ahhoz, hogy valódi főzési munkát végezzünk, elegendő, ha élesítjük (a vágóél finomításához) az acél élezéséhez. Nézze meg a linket

A legjobb az összes közül: 3-5 ütem elegendő.

    
válasz adott 09.12.2017 20:48
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket