Hogyan szerelhetem fel a szekrényeket a sekély mélységű fémszalagokhoz?

1

Igyekszem az IKEA Besta szekrényeket és egy 55 "-es tv-készüléket a lakásom falára szerelni. A gipszkarton 1/2", és egy betonfalhoz van csatlakoztatva, 1 "mélységű fémszalagfúvó csíkokkal, amelyek 24" távolságra vannak elhelyezve.

Arra gondoltam, hogy a csavarok használata vagy a rugó átkapcsol a furring-en, de nincs elég hely ahhoz, hogy megnyíljanak (betonfal az úton).

Vannak-e trükkök ahhoz, hogy ezt a munkát a fal megnyitása és a támogató fűrészáru hozzáadása nélkül végezzék? (Feltételezem, hogy a csavarok elég erősek lennének ahhoz, hogy a szekrényeket tartsák.) Javaslatok?

    
készlet Corey 29.12.2016 06:48
forrás

1 válasz

1

Általában cement horgonyokat használok. Számos típus létezik. A kalapácskészlet olyan, mint egy köröm - belenyomja őket a támasztékba a cementbe, majd kalapács segítségével vezet egy csapot a középen, ami a horgony kibővül. Gyors és egyszerű, de nem könnyen eltávolíthatóak.

A bővítő horgony másik típusát a Red Head márkanév nevezi. Fúrjon hasonló lyukakat a kalapácskészletbe, de ezzel a hüvely a lyukba kerül, és egy csavar meghúzódik, ami a tágulást okozza (a csavar a tartót a helyén tartja). Ha el akarja távolítani az ilyen típusú horgonyokat, távolítsa el a csavart, és a horgony a lyukba tolható.

Ezek a két típus, amit a leggyakrabban használok, és nem igényli a fal megnyitását. Mindkettő többször erősebb, mint a csavarok.

    
válasz adott 29.12.2016 07:40
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket