Hogyan fizetett Leia Princess hercegnőnek a Csillagok háborújában: egy új reményben?

32

A Csillagok háborúja: egy új remény -ben Leia fizeti Han Solo-nak jutalmát a Halálcsillagról való megmentéséért. Látjuk, hogy a kincset a lázadó bázisban fémes zöld dobozokba vitte:

Azonban a Halálcsillag elpusztította Alderaan-t, Leia otthonát.

Otthoni bolygójával, és feltehetően az ő vagyonával, megsemmisült, hol találta Leia így a pénzt, hogy megfizesse Han Solo jutalmát?

    
készlet Slytherincess 07.02.2012 21:56
forrás

5 válasz

24

Leia volt a Lázadó Szövetség vezetője. Más forrásokkal és kapcsolatokkal rendelkezett, mint a hazai bolygón. Meg kellett várnia, amíg el nem értek egy lázadó bázist, mielőtt meg tudná fizetni.

    
válasz adott 07.02.2012 22:09
forrás
27

Ez a film új Disney canon junior újításában szerepel. Röviden, jutalma (a képernyőn látható dobozokban) nemesfémekből áll, amelyeket nyilvánvalóan használnak az űrhajók javításában.

“We don’t keep that sort of money lying around,” Commander Willard said. “And this is…we need every cent to keep up our operations.” “I’m willing to accept the amount in precious metals if you don’t have the credits on hand,” Han said, crossing his arms over his chest. “Come on, pal, you don’t want word to get around that the Rebellion can’t honor their debts, do you? No one would be willing to do business with you.”

...

“Give him whatever he wants,” Leia said stiffly. The look she shot Han could have incinerated half the Death Star. “The sooner he gets it, the sooner he’s gone.”

A New Hope: The Princess, the Scoundrel, and the Farm Boy

Hasonló jelenet fordul elő a korábbi Új remény: Junior Novelisation alkalmazásban.

Stepping down to the hangar floor, Luke found Han and Chewbacca loading small boxes onto an armored military speeder. The boxes contained precious metals, the only form of currency that Han would accept from the Alliance. Han had insisted on the payment, even though the Rebels desperately needed the materials for repairing starships and equipment. Han appeared to be completely ignoring the activity of the Rebel flight crews and pilots.

A New Hope: Junior Novelisation

A canon skála lefelé mozgatásával ez a (sajnos most már nem kánon) Star Wars Rádiódramatizálás :

Leia: Captain Solo may have no morals whatsoever, Commander, but he's right. Both Luke and I promised him payment for his and Chewbacca's help in this matter.

Willard: Very well, I see I misjudged you, Solo

Han: I'll cry later. Right now, I'll settle for cash. In small, used notes if you've got 'em.

Willard: But this is a Rebel camp! We're hunted people, with very little Imperial currency among us!

Han: Oh. Well, your tech facilities must have stocks of precious metals.

Willard: Yes...

Han: They'll do.

Willard: But those are critical matériel! We need those metals for repairs, to keep our weapons and equipment functioning!

Star Wars Radio Dramatization

    
válasz adott 24.05.2015 02:47
forrás
1
Leia hercegnő tagja volt a császári szenátusnak. Szóval, ő valóban rendelkezik eszközökkel a Coruscant-on és a galaxisban is. Még akkor is, ha kizárjuk a "Coruscanton kívül", nem volt nagy dolog, hogy a Coruscant eszközeivel cserébe kapjon hitelt, mert Coruscant galaxis osztályú sérült bolygó volt.

    
válasz adott 08.02.2012 23:40
forrás
0

Feltételezve, hogy valahol nem volt személyes bankszámlája, hozzáférhetett hozzá. Nagyon jól húzhatott volna valamilyen eszközt a Szövetségből. Ahogy a könyvekben és más írott médiákban is kiderült, Han fizetéssel, nemesfémekkel és fűszerekkel fizetett. A fémek és fűszerek megszerzése azt sugallja, hogy a Szövetség nevében a fizetés helyes. Han jutalma lopott, mielőtt megfizetné, ezért Jabba még mindig utána állt.

    
válasz adott 20.01.2013 14:26
forrás
-2

Han Solo „valószínűleg” megkapta azt a monetáris kompenzációt, amelyet Obi-Wan Kenobi „megkaphatott volna” (vagy legalábbis felajánlott volna) a lázadó erőktől, ha megmentette Leia hercegnőt. Kenobi felajánlotta Solo-nak a 17.000 kreditet Luke-nak, és a droidokat Alderaannak, de nem tudta, hogy Alderaan megsemmisülne, vagy hogy feláldozza magát, hogy segítsen Luke-nak, Leianak és a többieknek. . Lehetséges, hogy Obi-Wan Luke eladta a gyorsítóját (2000 kredit), hogy „édesítse a bankot”, mivel a Solo a „császári entanglements elkerülésére” vállalt kockázatot. az élet, és mivel értékes Leia volt a lázadásra, 15 000 kredit volt számukra a Han Solo fizetésére. Mégis, csodálkozom, hogy ha Princess Princess 17 000 kreditet ér, akkor mennyire fizetett volna a lázadás valakinek, hogy megmentse a rögzített Mon Mothma-t?

    
válasz adott 12.05.2018 05:37
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket