A nemzetközi levél beérkezése Új-Zélandon a Parcel Collect segítségével

2

Jelenleg az NZ déli szigetén utazok, és a sors azt gondolta, hogy vidám lenne, ha hirtelen szükségem lenne arra, hogy sürgősen megkapjam néhány fontos dokumentumot Franciaországból. Nyilvánvaló, hogy nem rendelkezem hosszú távú címmel.

Miután egy kicsit megismerkedtem a Parcel Collect szolgáltatással, amely a NZ Post Group szolgáltatása. Nyilvánvalóan regisztrálhat a saját honlapján, hogy különleges címet kapjon az Ön által választott városban. Ha valami megérkezik erre a címre, egy e-mail értesítést kap, amelyben felkéri, hogy vegye fel. Az egyetlen probléma az, hogy nem említenek semmit, hogy ezt a szolgáltatást külföldről érkező levelek fogadására használják.

Talán egy kicsit paranoiás vagyok, de szeretném megkérdezni, hogy valaki ilyen módon használta-e ezt a szolgáltatást. Az egyetlen válasz, amit a személyzet kaptam a telefonon, alapvetően egy vállrándítás volt. Ha a levél valamilyen módon eltévedne az úton, a háborúk szörnyűek lennének, és costly

    
készlet Dryr 27.12.2016 05:05
forrás

2 válasz

4

Lehet, hogy kapcsolatba lép az ország nagykövetségével.

Lehet, hogy talán megpróbálhatod kapcsolatba lépni a béke igazságszolgáltatójával a helyed közelében, és kérdezd meg, hogy hajlandóak-e megkapni a dokumentumokat. Ez nem egy közös kérés, amit elképzeltem, úgyhogy valószínűleg biztosítani kellene nekik, hogy a várt dokumentum törvényes, és nem kérnek semmit, ami költségekkel jár, anélkül, hogy előzetesen pénzt kapna (pl. Ha szüksége van rá) dokumentumok, mely költségek). lehet hajlandóak segíteni.

A béke igazságszolgáltatói lényegében olyan megbízható közösségek önkéntesei, akik a dokumentumok aláírására és tanúsítására szolgálhatnak. Valószínűleg más dolgokat is csinálnak, amiket nem is tudok.

A béke igazságszolgáltatóit keresheti a sárga.co.nz telefonkönyv-webhely helyén.

    
válasz adott 27.12.2016 10:18
forrás
1

Rendben, miután meghívta a francia posztot, a francia nagykövetséget, és személyesen, kétszer egy új-zélandi postahivatalba lépett, kiderül, hogy ez lehetséges. Szóval igen, még mindig zavaros vagyok, de azt hiszem megpróbálom használni a Parcel Collect-et. Szerkesztem a választ, ha problémáim nélkül megkapom a dokumentumokat. Köszönjük mindenkinek a válaszokat!

    
válasz adott 30.12.2016 07:57
forrás

Olvassa el a címkéken szereplő egyéb kérdéseket